Marilyn Monroe a devenit noua imagine a parfumului Chanel No. 5

Actriţa Marilyn Monroe a devenit noua imagine a parfumului Chanel No. 5, la 51 de ani de la moartea sa, casa de modă fiind inspirată de o declaraţie a divei pentru o revista de modă, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Chanel a descoperit recent înregistrarea audio a unui interviu din 1960 acordat de actriţă lui Georges Belmont, redactorul-şef al unei reviste glossy, în care menţionează locul special pe care renumitul parfum îl ocupă în garderoba sa.

„Ştiţi, mi se pun tot felul de întrebări, cum ar fi: „Ce porţi în pat? O bluză de pijama, pantaloni de pijama, cămaşă de noapte?” Aşa că am răspuns „Chanel No. 5”, fiindcă este adevărul”, declara Marilyn Monroe în interviu.

Afişul pentru campanie, care va fi lansată la sfârşitul toamnei, o prezintă pe Marilyn Monroe dându-se cu parfum Chanel, într-o fotografie de arhivă realizată de Ed Feingersh.

65ad5ba5e85ab4151ba9dfddeac05f18

Chanel No. 5 este primul parfum lansat de creatoarea de modă franceză Gabrielle „Coco” Chanel. Creat de chimistul Ernest Beaux, Chanel No. 5 este un parfum rafinat, cu influenţe florale. Parfumul a fost lansat de Crăciun în 1921, fiind oferit drept cadou celor mai buni clienţi ai casei Chanel (100 de flacoane) şi a început să fie comercializat în magazine la jumătatea anului 1922.

Recent, imaginea lui Marilyn Monroe a fost folosită de mai multe branduri comerciale pentru a-şi promova produsele. Anul trecut, firma de cosmetice MAC a scos pe piaţă o gamă de produse inspirate de machiajul divei, iar, în februarie, lanţul de magazine Macy’s a lansat o linie de haine pentru adolescente inspirată de artistă, scrie www.one.ro.

Marilyn Monroe a făcut senzaţie ca model, actriţă şi cântăreaţă, jucând într-o serie de filme cu succes de public în anii ’50 şi la începutul anilor ’60 şi devenind un sex simbol inegalabil.

26e4b66aa8b39a0a00c841de79301c31

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
coafuri anii 50
Coafurile pe care le purtau bărbații în anii’50 / FOTO