Cum să te îmbraci la cina cu părinții lui

Unul dintre cele mai stresante momente din viața unui cuplu este întâlnirea cu părinții persoanei iubite. Nu este chiar atât de ușor să faci o impresie bună chiar din prima, de aceea trebuie să te pregătești din timp. 

În primul rând află totul despre contextul întâlnirii și anume unde va avea loc cina și câți invitați vor fi. Acest lucru este foarte important pentru alegerea ținutei potrivite, pentru că ne îmbrăcăm diferit pentru o cină la restaurant, la natură sau acasă.

Alegeți o ținută simplă dar elegantă. Cel mai bine este o rochie de lungime midi, sau puțin mai sus de genunchi. Optați pentru pantofi cu toc nu prea înalt, pentru a nu arăta vulgar. Nu puneți prea multe accesorii. Acestea vor sustrage atenția interlocutorilor. Cina cu părinții este o șansă bună de a te afirma, de aceea, nu trebuie să vă deranjeze nimic.

Niște bucle lejere, un  machiaj simplu  și o manichiură în culori neutre vă vor evidenția naturalețea și bunul gust.

Dacă cina are loc la aer liber, în sânul naturii, puteți opta pentru pantaloni simpli, sau blugi. Atrageți atenția ca aceștia să  fie de o nuanță neutră, să nu fie rupți sau cu aplicații strălucitoare. Sus puteți opta pentru un top cu un print floral. Acesta va conferi un aer mai vesel și jucăuș. O pereche de balerini, mocasini sau loaferi va fi cea mai comodă și stilată  încălțăminte. Părul prins lejer în coc, și un machiaj de zi va fi destul pentru a crea o bună impresie părinților.

Nu îmbrăcați piese vestimentare mulate pe corp, cu decolteuri adânci sau cu burta la vedere. De asemenea, evitați fustele mini, hainele transparente, stilul sport sau boyfriend în favoarea unui stil  romantic și feminin.

Rețineți! Fiți naturale. Chiar dacă aveți un stil curajos, și extravagant,  demonstrați-l câte puțin. Dați dovadă de o bună educație și grijă față de persoană iubită și fiți sigure că veți cuceri părinții chiar din prima întâlnire.

4

Sursa foto: www.loveitsomuch.com

14

Sursa foto: wearetruefashion.tumblr.com

15

Sursa foto: www.waynetippetts.com

16

Sursa foto: www.wegodress.com

Sursa foto: vanessajackman.blogspot.com

18

Sursa foto: fuckyeahstreetstyle.tumblr.com

19

Sursa foto: www.harpersbazaar.com

20

Sursa foto: vanessajackman.blogspot.com

23

Sursa foto: www.asmmgz.com

21

Sursa foto: thefashionfruit.com

22

Sursa foto: www.leeoliveira.com

Autor: Svetlana Postolachi

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Street Style: Capitala Franței, mai rafinată ca niciodată. Look-uri de vis la Paris Fashion Week 2016