DONATELLA VERSACE ŞI LOOK-UL EI INCONFUNDABIL

Donatella Versace, controversata creatoare de modă, s-a născut pe data de 2 mai 1955 în oraşul Reggio Calabria, Italia şi a devenit renumită după moartea fratelui său, de care a fost învinuită în repetate rânduri.

8

 Sursa foto: www.pinterest.com

După tragedia din 1997, când fondatorul Casei Versace, Gianni Versace a fost asasinat pe scările propriei case din Miami Beach, Donatella Versace ocupă funcţia de vicepreşedinte executiv al grupului Versace, schimbând direcţia renumitului brand, scrie www.one.ro.

Linia creată de celebra Donatella a început cu o promovare faimoasă, unde în campaniile de publicitate cu ajutorul vedetelor ca Jennifer Lopez, Madonna, Demi Moore, brandul Versace a ajuns pe primele pagini ale revistelor de modă.

 17

18

19

  Sursa foto: www.vogue.co.uk

 Creatoarea de modă a dezvăluit într-un interviu acordat revistei Dazed and Confused că, de fapt, nu şi-a dorit niciodată să fie fashion designer, ştiind că fratele său va fi mereu „nr. 1” în lumea modei şi menţionează „Gianni a creat întregul imperiu, eu am venit mai târziu şi doar l-am ajutat”. Diva a fost căsătorită cu Paul Beck şi are doi copii, o fată pe nume Alegra şi un băiat pe nume Daniel.

11

12

16

      Sursa foto: www.vogue.co.uk

 În prezent, trăsăturile specifice Casei de modă Versace se reduc la imaginea vestitei Donatella – părul de un blond lucios, printurile îndrăzneţe şi întreaga paletă de culori luminoase. Designerul de origine italiană, întotdeauna, a ştiut să-şi evidenţieze silueta clepsidră cu faimoasele rochii lungi purtate pe covorul roşu.

3

4

7

 Sursa foto: www.one.ro

 Colecţiile Versace se caracterizează prin complexitatea detaliilor metalice, de care creatoarea este înnebunită, subliniindu-şi cu acestea un look inconfundabil.

2

6

9

20

 Sursa foto: www.one.ro, www.pinterest.com, www.vogue.co.uk

 Donatella Versace a fost declarată Femeia Anului la a XX-a ediţie a Galei Glamour Awards New York, iar recent a apărut pe marele ecrane filmul „House of Versace” , care o are în distribuţie pe Gina Gershon în rolul Donatellei, acesta a fost inspirat din cartea reporterului Deborah Ball – „House of Versace: the untold story of genius, murder and survavil” şi scoate în evidenţă procesul continuu prin care a trecut creatoarea întreaga sa viaţă – „die, and born again” (Donatella Versace).

 Text realizat de Elena PUTREGAI

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Instagram Moment / #lookoftheday @anaciorici