10 CURIOZITĂŢI DESPRE DONATELLA VERSACE

1. Donatella Versace se trezeşte în fiecare dimineaţă la aceeaşi oră fără ca să seteze alarm clock, iar primul lucru pe care îl face este să-şi îmbrăţişeze adorabila căţeluşă pe nume Audrey.

1(1)

 Sursa foto: www.thesanfoird.blogspot.com

2. Pentru a-şi menţine silueta la kilogramele dorite, celebra creatoare face exerciţii fizice cardio timp de 45 de minute, 4 zile în săptămână, nu mai mult, deoarece în viziunea sa sportul trebuie să fie plăcut şi nu chinuitor.

00460big

 Sursa foto: www.vogue.ru

3. Blondul metalic al divei, care a devenit şi etalonul Casei de modă Versace, are o istorie interesantă. Fratele său, Gianni, a făcut-o blondă într-o noapte târzie pe la vârsta de 11 ani şi de atunci Donatella nu şi-a mai schimbat culoarea părului.

2

  Sursa foto: www.vogue.ru

 4. Donatella întotdeauna poartă pantofi cu tocuri irezistibil de înalte, deoarece fără ele se simte goală şi fără farmec.

4

   Sursa foto: www.vogue.ru

5. Marea creatoare de modă preferă să vorbească pe telefon sau tête-à-tête, deoarece nu-i plac corespondenţele online. Şi tocmai de aceea are o asistentă care îi controlează poşta electronică, înştiinţind-o în privinţa mesajelor urgente.

5

   Sursa foto: www.vogue.ru

 6. Donatella Versace este o persoană informată, deoarece citeşte multe ziare, iar prietenii chiar au supranumit-o „regina ştirilor”.

3

   Sursa foto: www.vogue.ru

 7. Îi plac accesoriile extrem de mult, însă piesa preferată este inelul de aur dăruit după primul Versus Show de către fratele său, Gianni.

ce865f422cc593f407071f78545acf11

 Sursa foto: www.vogue.ru

8. Adoră muzica rock, care aproape de fiecare dată este transpusă şi în propriile colecţii. De obicei, procesul de înfrumuseţare a creatoarei se desfăşoară anume pe fondalul un astfel de stil de muzică.

1

Sursa foto: www.vogue.ru 

9. Ca orice persoană de origine italiană, Donatella îşi menţinea energia cu ajutorul câtorva ceşti de expresso în zi, însă apa cu lămâie este de nelipsit din regimul celebrei creatoare.

10c84eabcbdff1fe008d4497cc429ab8

 Sursa foto: www.vogue.ru

10. Seara, întotdeauna, face o baie la lumina lumânărilor, hidratându-se cu uleiuri parfumate şi creme pentru corp. Astfel îşi stimulează apariţia unui spirit calm înainte de somn.

2(1)

   Sursa foto: www.thesanfoird.blogspot.com

 Text realizat de Elena PUTREGAI                                    

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Style File: Cele mai impresionante apariţii ale Melaniei Trump