FASHION STORIES / CARA DELEVINGNE ŞI SUCCESUL SĂU FABULOS!

Cu numai 4 ani în urmă, nimănui nu-i trecea prin cap că o fetiţă de 17 ani pe nume Cara Delevingne va cuceri instantaneu celebrele case de modă, construindu-şi un succes fabulos într-o perioadă scurtă.

21

Cara Delevingne s-a născut pe data de 12 august 1992, la Londra, într-o familie de origine regală. Şi moda pentru ea reprezintă modalitatea fiecărei persoane de a se exprima aşa cum îşi doreşte. Sora sa mai mare, Poppy, la fel este model, şi cu toate că i se părea straniu de la început că ambele lucrează în aceeaşi industrie, nu a încetat nicio clipă să-i dea Carei sfaturi şi să o susţină permanent.

17

 Sursa foto: www.i-d.vice.com

Cum a ajuns model?

De pe la 5 ani, Cara era cea mai bună prietenă a lui Genevieve Gurner, fiica lui Sarah Doukas, directorul general al Agenţiei Storm Model Management din Londra. Sarah a văzut-o pentru prima dată pe Cara, când a venit întâmplător la şcoală, unde învăţau fetele, iar Gen îi făcuse cunoştinţă şi de atunci Cara Delevingne a început să apară pe primele pagini ale marilor reviste ca Vogue, I-D, Love şi multe altele.

4

Sursa foto: www.vogue.ru

14

Ce se ascunde în spatele carierei sale?

Cara Delevingne este o persoană relaxată, fără inhibiţii, încât aparatele de fotografiat o surprind, mai mereu, strâmbându-se la evenimentele importante. Iar pentru  www.fashion.telegraph.co.uk, a dezvăluit că nu s-a gândit vreodată la o carieră de model. A devenit model doar pentru că-şi dorea extrem de mult să fie independentă şi după ce a început să-şi construiască o carieră de succes şi-a dat seama că moda este un job minunat, unde poţi să capeţi un câştig bun, dar mai întâi de toate, este jobul prin intermediul căruia poţi întâlni o mulţime de oameni interesanţi.

10

11

  Sursa foto: www.i-d.vice.com

24

Glamour Women of the Year Awards In Association With Pandora - Inside Arrivals

Sursa foto: www.pinterest.com

Ce fel de stil adoptă?

Pentru Cara Delevingne este important să se simtă confortabil, de aceea nu are un stil specific, dar se pricepe de minune la mixarea diferitor look-uri. Chiar de când era mică mama sa cu greu o îmbrăca în rochiţe, pentru că, încă de pe atunci, începea să se contureze ideea că ar trebui să arate diferit faţă de ceilalţi.

–   Îi place la nebunie stilul vintage combinat cu un aer de rock’n roll

5

6

7

8

9

Sursa foto: www.i-d.vice.com           

–   Vestimentaţia la care apelează cel mai des se încadrează în streetstyle

12

22

Cara Delevingne for H&M collection (Fall-Winter 2011) photo shoot

29

31

            Sursa foto: www.pinterest.com

 –   Ținuta preferată se reduce la o pereche de jeanşi, un maiou vintage şi o scurtă din piele Burberry.

13

16

23

26

                  Sursa foto: www.i-d.vice.com

Care sunt designerii preferaţi?

În prezent adoră hainele frumoase şi nu şi-ar putea imagina viaţa fără brandurile preferate: Christopher Bailey, Burberry, Mulberry şi Hudson.

19

20

Sursa foto: www.pinterest.com

Text realizat de Elena Putregai

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
foto
Ce cumpărături să faci în luna martie