Foto

Fashion icon / Grace Kelly – prinţesa de la Hollywood

Actriţă, prinţesă, style icon, femeie şi mamă – frumoasa Grace Kelly a reuşit să emane rafinament, eleganţă şi roialitate atât în viaţa reală, cât şi pe micile ecrane, dar a devenit şi sursa de inspiraţie a tuturor femeilor şi bărbaţilor, şi nu în ultimul rând al regizorilor, designerilor şi fashionistelor.

foto

foto

foto

foto

Grace Patricia Kelly a fost o actriţă americană de film care a debutat la frageda vârstă de 20 de ani. Şi-a cunoscut perioada de glorie prin anii 1950, la New York, jucând în diverse opere de teatru şi în producţii televizate. A devenit un star de cinema în 1954 când a câştigat „Globul de Aur” şi a primit Premiul „Oscar” pentru cea mai bună actriţă.

foto

foto

foto

foto

În aprilie 1956, s-a căsătorit cu prinţul Rainer al III-lea de Monaco,  şi a devenit Prinţesa Grace. Nunta acestora a fost plină de fast, rămânând cunoscută în istorie ca „nunta secolului XX”. După căsătoria sa cu Rainer, Grace a renunţat la actorie, dedicându-se noului său rol în cadrul familiei princiare de Monaco.

foto

foto

foto

foto

a_4x

foto

foto

Grace Kelly este una dintre cele mai admirate femei din lume, devenind un fashion icon datorită eleganţei şi rafinamentului de care a dat dovadă.

Coafura care a rămas în istorie drept simbol al clasicului redutabil este, de fapt, un coc simplu accentuat de o buclă elegantă prinsă în acesta, o coafură ce se potrivește excelent statutului de prinţesă. Uneori îşi asorta la coafură diverse accesorii de păr, precum pălării de diferite forme şi modele, bentiţe simple sau florale şi coroniţe regale.

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

Piesele ce nu lipseau din garderoba Prinţesei Grace şi care îi completau perfect look-ul de fashion icon sunt următoarele:

Rochiile tip prinţesă cu lungime medie din dantelă şi satin.

fotofotofoto foto

fotoPrinţesa Grace îşi asorta perfect ţinutele cu nişte cercei cu cristale Swarovski sau perle.

foto

foto

foto

foto

foto

Renumita geantă Hermes nu lipsea de la braţul actriţei.

foto

foto

Cămaşa „New Yorker” îi conferea un aer clasic şi rafinat.

foto

foto

foto

foto

Pantalonii clasici cu talie înaltă erau preferaţii ei.

fotofotoBalerinii-tenişi erau purtați doar pentru confort și libertate.

foto

foto

foto

Grace Kelly a reuşit să cuprindă elegant lumea modei şi să se impună ca un personaj nemuritor în istoria Hollywood-ului. Grace s-a situat pe locul 13 în topul celor mai mari vedete feminine ale tuturor timpurilor, şi până astăzi, reprezintă muza a numeroase expoziţii, cărţi, linii vestimentare şi colecţii de bijuterii, emisiuni radio şi tv, sau filme bibliografice ce-i prezintă viaţa şi cariera.

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

Sursa foto: www.pinterest.com 

Autor:  Svetlana GORE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Felicia Optic Center – 5 ani de eleganță, calitate și stil