foto

Fashion show inedit! Bookletta și Sweet as Paprika se lansează în premieră la Chișinău

Joi, 6 martie, ora 19:30, la Biblioteca Municipală B.P. Hașdeu din Chişinău va avea loc un fashion show pentru iubitorii de modă cu brandurile Bookletta, Sweet as Paprika, Simplicated și Irka Shoes.

Cele 3 branduri de la București, Bookletta, geanta pentru carte și cei doi designeri vestimentari Gabriela Atanasov (Sweet Paprika) și Florin Surugiu (Simplicated) se vor lansa în premieră la Chișinău cu această ocazie.

Irka Shoes este un brand moldovenesc de succes, iar pantofii Irka vor completa cu bun gust ținutele din cadrul prezentării de modă. Accesoriile vor fi oferite de Dina Rotari, o artistă deosebită de la Chișinău care pictează pe mătase și batic și creează obiecte unicat.

Fashion TO GO se adresează femeilor non-conformiste, moderne, cărora le place să iasă din tipare, și pentru care moda este un stil de viață.

foto
Astfel, Fashion TO GO este pentru acele femei active care au maxim 15 minute pe zi pentru a-și alege ținuta și totuși reușesc să arate impecabil și să se evidențieze în mulțime.

În cadrul evenimentului de pe 6 martie se va pune sub lumina reflectorului femeia inteligentă care știe că stilul și atitudinea se iau TO GO.

Bookletta este un concept de geantă pentru carte unic în lume, o invenţie înregistrată a Sandei Cojocaru, de origine din R. Moldova, dar care stă la București de 7 ani. Bookletta promovează cititul: într-o lume a genților de fițe, acest concept inovator aduce în față femeile inteligente și culte, care știu să-și cultive atât exteriorul cât și interiorul.

www.bookletta.com
www.facebook.com/bookletta

Sweet Paprika este brandul Gabrielei Atanasov, originară și ea din R. Moldova, dar care locuiește de mulți ani în România. Ea aduce în premieră la Chișinău toate colecțiile lansate până acum în cadrul acestui concept. În aproape 2 ani de activitate și cu 3 colecții vestimentare la activ, Gabriela Atanasov a ajuns în reviste precum Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, etc.

În 2013 Sanda Cojocaru și Gabriela Atanasov au deschis un showroom împreună în centrul Bucureștiului.

www.sweetpaprika.ro
https://www.facebook.com/sweetpaprika.ro

Simplicated este un brand românesc  lansat recent pe piața din România, creat de Florin Surugiu, care a decis să inoveze prin grafica creată de el și imprimată direct pe haine. Astfel, Simplicated afirmă sus și tare că „Arta ne poate salva!”.

www.simplicated.ro
https://www.facebook.com/simpletocomplicated

Irka Shoes Hand Made oferă o gamă largă de încălțăminte făcută manual, care se potrivește perfect atât în viața de zi cu zi, cât și pentru evenimentele festive din viața dvs. Pe lângă modelele diverse și feminine, Irka Shoes face și încălțăminte la comandă, adaptată stilului tău.

www.irka-shoes.com
https://www.facebook.com/IrkaShoes

Accesoriile din cadrul acestui fashion cocktail aparțin artistei Dina Rotari, și sunt pregătite și adaptate ținutelor din program. Ea pictează pe batic și mătase iar fiecare obiect creat este unicat. Accesoriile pictate manual scot în evidență eleganța unei femei care refuză să poarte obiecte banale, produse în masă.

PARTENERI AI EVENIMENTULUI

Biblioteca Municipală B.P. Hașdeu

Fashion Guide Moldova www.fashionguide.md

 Ştiri pozitive.eu www.stiripozitive.eu

Grosu Art Studio www.grosuartstudio.com

www.allfun.md www.allfun.md

PentruEa.md www.pentruea.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Instagram moment / #lookoftheday @carriec