foto

Exclusiv / Ținutele participanților din prima semifinală Eurovision Song Contest 2014

Pe 11 martie a avut loc prima semifinală a concursului Euorvision Song Contest 2014, la care au participat 12 interpreți: Boris Covali, Olia Tira, Alina Sorochina, Vlad Ray, Felicia Dunaf, Doinița Gherman, Cernicova Ana, Brescan Diana, Tatiana Heghea, Olișevschi Rodica , PARALELA 47 și Carolina Gorun.

Fashion Guide vă prezintă ținutele participanților de la concursul Eurovision și vine cu unele sfaturi și recomandări.

Boris Covali

Interpretul a optat pentru o ținută casual, All White, formată dintr-o cămașă lejeră, pantaloni și adidași cu talpă subțire.

Sfaturi și recomandări: Fashion Guide recomandă artistului să renunțe la adidași în favoarea unei perechi de încălțăminte mai elegante. De asemenea ținuta interpretului nu este asortată cu cea a echipei, aceasta fiind mult prea casual.

foto foto foto

Olia Tira

Interpreta a ales să poarte o salopetă în nuanțe de gri metalic și negru, care i-a pus în evidență silueta. Aceasta a accesorizat ținuta cu un colier masiv, iar coafura și machiajul au completat perfect întregul look.

foto

foto

Alina Sorochina

Interpreta a purtat o rochie lungă, albă și cu umerii goi. Aceasta i-a scos în evidență și picioarele, partea de jos a rochiei fiind transparentă.

Sfaturi și recomandări: Fashion Guide recomandă să fie evitat excesul de aplicații din jurul taliei, pentru că acestea  îngroașă vizual silueta.

foto

Vlad Ray

Interpretul a ales să poarte o ținută All Black, căruia i-a adăugat o vestă lungă de culoare roșie. De asemenea Vlad Ray și-a accesorizat outfit-ul cu brățări, o centură în stil rock și botine negre cu șireturi.

Sfaturi și recomandări:  Fashion Guide recomandă interpretului să-și definească mai bine stilul pentru care a optat.  Geaca din piele ar înlocui perfect vesta roșie și i-ar conferi un aer mai rebel.

OX6A8887

Felicia Dunaf

Interpreta a ales să poarte o rochie mini, argintie, decorată cu pietre. Aceasta a asortat ținuta cu sandale de culoare neagră. În materia de coafură și make-up, Felicia a optat pentru bucle lejere și machiaj natural, care i-a evidențiat ochii.

Sfaturi și recomandări:  Fashion Guide recomandă interpretei să evite colanții plasă, deoarece în asortare cu rochia mini, aceștia dau o notă de vulgaritate. De asemenea modelul rochiei nu este potrivit vârstei sale. Nici încălțămintea nu a fost bine aleasă, aceasta scurtându-i vizual picioarele.

foto foto

Doina Gherman

Doinița Gherman a purtat un corset cu inserții metalice asortat cu  o fustă asimetrică compusă din elemente din piele. Mai mult, corsetul și fusta conține mai multe rânduri de voaluri bufante. Costumul a fost completat cu o pereche de botine. Artista și-a evidențiat trăsăturile feței cu un machiaj de tip smokey eyes, iar la capitolul coafură a ales să poarte bucle lejere lăsate pe spate.

Sfaturi și recomadări:  Chiar dacă este o ținută scenică nu trebuie să exagerăm cu detaliile. În acest caz este recomandabil să alegem un singur element pe care să-l scoatem în evidență. Fashion Guide recomandă ca întreaga ținută să fie construită în jurul unui piese vestimentare cum ar fi corsetul, fusta sau voalurile bufante și nici într-un caz toate aceste trei elemente asortate împreună. De asemenea, stofa și forma asimetrică a vestelor pe care le-a purtat echipa de dansatori nu avantajează deloc  siluetele bărbaților. Probabil, vestele de tip clasic din piele ar arăta mai estetic și mai plăcut în acest context.

foto

Cernicova Ana

Interpreta a purtat o rochie maxi, de un albastru pastelat, cu o croială simplă. Surpriza ținutei au fost motivele naționale imprimate în părțile laterale ale rochiei. Machiajul și coafura naturală au conferit un aer lejer și elegant apariției sale.

Sfaturi și recomandări:  Rochia dansatoarei din echipă se evidențiază prea mult pe fundalul rochiei pastelate. Considerăm că o rochie de culoare albă nu ar sustrage atât de mult atenția.

foto

Brescan Diana

Participanta concursului Eurovision a etalat o ținută demnă de apreciat. Interpreta a purtat o rochie maxi, elegantă, de culoare maro, care s-a asortat perfect cu nuanța tenului și părului său. Rochia simplă la prima vedere, atrage atenția prin forma sa originală. Mai mult, cântăreața a dat dovadă de bun gust pentru că nu a făcut exces de accesorii.

foto

Tatiana Heghea

Tatiana Heghea a ales să poarte o rochie asimetrică albă, cu umeri supradimensionați. Ținuta a fost completată cu o coroniță din pietre și pene. Interpreta a fost acompaniată de o trupă de dans compusă din patru bărbați îmbrăcați în pantaloni și sacouri, dar fără cămăși.

Sfaturi și recomandări: O ținută mai elegantă și mai puțin provocatoare ar avantaja mai bine atât imaginea cât și silueta interpretei.

foto

Olișevschi Rodica

Interpreta a optat pentru o rochie în nuanțe de gri și negru, aceasta fiind accesorizată cu o centură masivă la talie.

Sfaturi și recomandări: Accesoriul care iese în prim plan este centura, care pare a fi exagerat de lată pentru înălțimea și silueta participantei.

foto

Paralela 47

Băieții din Paralela 47 au optat pentru ținute smart-casual compuse din pantaloni simpli sau jeanși, asortați cu cămăși albe, sacouri negre elegante și încălțăminte de tip sport sau botine.

Sfaturi și recomandări: Fashion Guide recomandă sacouri casual în loc de cele alese pentru a crea o ținută echilibrată.

foto

Carolina Gorun

A purtat o rochie maxi, elegantă, de culoare bordo. Forma evazată a rochiei a avantajat silueta interpretei .

Sfaturi și recomandări. Brâul rochiei nu este unul inspirat și nu atribuie ținutei originalitate.

foto

În cadrul concursului a fost prezent și interpretul Pașa Parfeni, care a susținut toți participanții și a interpretat piesa cu care ne-a reprezentat țara la Baku. Mai mult, acesta a purtat aceeași ținută care i-a adus norocul în 2012.

foto

Precizăm că cei care s-au calificat în finala concursului Eurovision din 15 martie sunt: Boris Covali, Ana Cernicova, Diana Brescan, Flux Ligths, Felicia Dunaf, Doina Gherman, Tatiana Heghea și Paralela 47.

Foto: Yan Colors

*Preluarea sau copierea pozelor de pe site-ul www.fashionguide.md fără acordul redacției este interzisă! De asemenea nu este permisă publicarea pozelor care aparțin redacției Fashion Guide pe alte site-uri sau rețele de socializare fără a indica sursa și link-ul acesteia. În caz contrar Fashion Guide va lua măsuri conform legii în vigoare.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
The Golden Diamonds
The Golden Diamonds / BIRKENSTOCK LIEBE