foto

Cuconada vedetelor! Stil franțuzesc, rochii vaporoase și atmosferă pariziană

Ce poate inspira mai mult decât o dimineață cu soare de primăvară, o ținută stilată și un dejun delicios într-o patiserie franțuzească? O asemenea dimineață este pe placul tuturor! La fel și pentru interpretele Olia Tira, Diana Grigor, Natalia Gordienco şi Karizma o dimineață perfectă începe cu o delectare delicioasă în una din cele mai selecte patiserii din capitală, Creme de la Creme.

IMG_4583_1

Cele patru interprete s-au adunat pentru a se îndulci cu prăjiturile „Creme de la Creme” și a petrece o zi frumoasă împreună. Și pentru că sunt fashioniste adevărate, vedetele au etalat rochii elegante și vaporoase, perfecte pentru o cuconadă franțuzească. Atmosfera pariziană a fost creată și datorită decorului din localul ales. Nuanțele pastelate, accesoriile vintage și mobila selectă oferă senzația de confort și relaxare.

Echipa Fashion Guide vine cu poze exclusive și vă prezintă cum au petrecut timpul Olia Tira, Karizma, Diana Grigor și Natalia Gordienco la cea mai stilată cuconadă din această primăvară.

foto

foto

IMG_4801

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

Foto: Yan Colors

Autor: Svetlana Postolachi

Local: Patiseria Creme de la Creme

Ținute: L. Storojuc

Accesorii: Favorit Bijoux

Salonul de frumusețe: Danielle Style

*Preluarea, modificarea sau copierea pozelor de pe site-ul www.fashionguide.md fără acordul redacției este interzisă. De asemenea nu este permisă publicarea pozelor care aparțin redacției Fashion Guide pe alte site-uri, în reviste și ziare fără a indica sursa sau link-ul acestora.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
sandale de vara
Vara aceasta se poartă sandalele colorate şi croşetate