foto

Elena Moroi cucerește prin originalitatea stilului său. „Monica Belluci mă inspiră”

Este frumoasă şi înnebunită după modă,  adoră călătoriile şi să se facă remarcată datorită stilului vestimentar. Bloggerița Elena Moroi a fost remarcată datorită bunului gust pe care îl posedă.

foto

Când s-a născut pasiunea ta pentru modă şi ce te-a determinat să îţi creezi un fashion blog?

Pasiunea pentru modă s-a născut  în sufletul meu încă de mică și acesta este principalul motiv ce m-a determinat să-mi creez un fashion blog. Da, îmi place să pozez și am răbdarea necesară pentru asta. Sunt două calități perfecte pentru un fashion blogger, de aceea cu zece luni în urmă mi-am pus scopul să încerc. Întodeauna am știut că dacă îți place să faci ceva, dacă depui efort și plăcere, totul îți va reuși. În prima zi am avut foarte mulți vizitatori, nu mi-a venit să  cred. Apoi au început să-mi scrie mesaje și îmi spuneau că le place, mă urmăresc și așteaptă postări noi. Ei m-au motivat să continui, le mulțumesc și sper să-i pot impresiona și pe viitor.

foto

Care sunt visele tale în modă şi cu cine ai dori să colaborezi?

Dacă aș începe să vorbesc despre toate visele mele legate de modă ar fi foarte multe. Eu doar sunt optimistă și cred că totul îmi va reuși. Îmi place acest domeniu și cred că totul va veni de la sine. Cu siguranță ca orice altă fashionistă  nu aș refuza niciodată să colaborez cu cele mai mari case de modă  de peste hotare dar și de la noi.

foto

Ce ai schimba în stilul vestimentar al moldovenilor ?

Am avut ocazia să călătoresc prin alte ţări şi am ajuns la concluzia că moldovencele au un gust deosebit în asortarea hainelor şi eu doar aş adăuga un pic de curaj. Noi moldovencele știm să ne îmbrăcăm frumos,  iar dovada sunt şi noii designeri din țara noastră. Încă puțin și posibil să ajungem și noi un oraș al modei, de ce nu?

foto

Ce fashion icon te inspiră şi motivează?

Există câteva femei în lume stilul cărora a creat o adevărată isterie, fiind copiat de milioane de fete şi femei din întreaga lume şi constituind o eternă sursă de inspirație pentru designeri. Exact acestea sunt și preferatele mele cum ar fi Brigitte Bardot, Audrey Hepburn, Ava Gardner și misterioasa Claudia Cardinale. Dacă să ne întoarcem în zilele noastre desigur că o ador pe Angelina Jolie,  care nu greșește niciodată în alegerea unui look perfect și nu în ultimul rând o ador pe Monica Bellucci,  frumoasa italiancă care mă încântă mereu prin frumusețea sa naturală și desigur prin stilul bine definit. Ea mă motivează și mă inspiră să arăt mereu cel mai bine.

foto

Cum au influenţat călătoriile stilul tău vestimentar?

Merg în Italia (Milano) încă de când eram foarte mică și de atunci îmi imaginam că voi crește și îi voi impresiona pe toți prin eleganță și bun gust. Vreau să specific că italienii se imbracă simplu și creativ, exact cum îmi place mie. Inconștient am adoptat și eu acest stil deosebit. Parisul mi-a cizelat rafinamentul și romantismul stilului personal.

foto

Prin ce crezi că i-ai cucerit pe cei care te urmăresc şi ce calităţi ar trebui să posede o bloggeriţă?

Eu sunt o fire foarte simplă și iubesc ceea ce fac. Nu pot spune că i-am cucerit prin ceva anume, dar posibil prin îndrăzneala mea de a combina anumite haine pentru a crea un look desăvârșit. Originalitatea stilului a fost mereu o caracteristică care mi-au acordat-o prietenii și toți cei care mă cunosc, de aceea aș putea spune că anume prin originalitate am cucerit. În acest context aș putea menţiona că pentru o bloggeriță calitațile de bază sunt atitudinea originală, uneori extravaganța, spiritul  inovativ, curajul și creativitatea continuă.

foto

Te consideri o victimă a modei? Ce haine nu ar lipsi niciodată din garderoba ta?

Nu mă consider în niciun caz o victimă a modei,  dar cred din tot sufletul că o femeie trebuie să arate impecabil tot timpul, pentru că stilul unei femei are o formulă aparte, care nu poate fi demonstrată științific, însă poate fi descrisă drept suma calitaților unei femei: frumusețe, îngrijire, pasiune, feminitate, personalitate. Cât despre garderobă, cred că nu a lipsit niciodată rochia neagră cu pantofii clasici, pălăria chic și cămașa albă pe care o pot asorta în 100 de moduri.

foto

Prin ce trebuie să ne evidenţiem în această primăvară?

Moda anul acesta este inspirată și din trecut și din arhitectură, de aceea transparențele și formele geometrice au un rol important în toate colecțiile de primavară-vară. Cu siguranță trebuie să purtăm fuste și rochii asimetrice, fie de culori pastelate, negre sau albe, pantaloni cu imprimeuri, texturi metalizate, hainele în stil masculin, în special jachetele supradimensionate. Primăvara aceasta ne rasfățam şi neapărat ne evidențiem cu un outfit de culoare roz palid sau roz-violet, în care cu siguranță vom arăta impecabil. Dacă să vorbim despre materiale și texturi,  avem un asortiment larg și foarte variat, de la dantelă pană la mătase fină, denim și piele.

foto

Foto: Arhiva Personală

Autor: Sofia Palade

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Photo Mosquino
Moschino – colecția pentru sezonul toamnă/iarnă 2014-2015