GEORGE IRODOI

MEN STYLE / GEORGE IRODOI: „OAMENII DIN JUR TE VOR JUDECA DUPĂ IMAGINEA PE CARE LE-O OFERI”

George Irodoi este un tânăr activ şi plin de viaţă. El activează în domeniul jurnalismului, începând cariera în calitate de reporter la un radio local. Îi place să fie unic şi să se facă observat prin bun gust şi originalitate.

Cât de important este pentru un băiat  aspectul său exterior?

Un bărbat nu trebuie să piardă ore în șir în fața oglinzii. El trebuie să știe cum să asorteze corect îmbrăcămintea și să găsească stilul care-l definește. Stilul vestimentar pentru un bărbat este important, el creează atitudine și rămâne a fi o carte de vizită. E necesar ca fiecare bărbat care dorește să aibă grijă de aspectul său exterior să poată identifica articolele vestimentare care i se potrivesc cel mai bine tipului de corp și modului de viață pe care îl are.

Care sunt regulile de bază după care te conduci atunci când vine vorba despre stilul tău vestimentar?

Nu am reguli de bază. Încerc să ofer stilului meu vestimentar originalitate și o doză de creativiate. Îmi place să experimentez, dar cu mare atenție. Am grijă de ceea ce îmbrac, deoarece în zilele noastre, indiferent cine ești și cu ce te ocupi, oamenii din jur te vor judeca după imaginea pe care le-o oferi.

Ce nu ai purta niciodată?

Nu aș purta niciodată haine exagerat de  colorate sau monotone. De asemenea, evit stilul sport, deoarece nu mă regăsesc în el și cred că nu mă definește.

Ce părere ai despre stilul vestimentar al bărbaților din Moldova?

Îmi place că la noi sunt oameni care se  îmbracă cu gust, stil și rafinament, dar din păcate sunt puțini. Nu-mi place că există intenția de standardizare. Este riscant să copiezi stilul vestimentar al cuiva. Dacă o persoană are un exemplu de stil, atunci trebuie să se inspire de la acesta, dar nu să se transforme într-o copie, deoarece astfel își pierde din originalitate.

Cât timp eşti dispus să oferi pentru  shopping?

Nu alerg după branduri renumite și haine foarte scumpe. De obicei îmi completez garderoba atunci când plec în vacanță în străinătate, iar asta se întâmplă exact când sunt reduceri mari. Atunci când merg la cumpărături nu-mi calculez timpul, probabil din această cauză nici nu am observat cum am petrecut 12 ore într-un mall din Europa. Nu am zile însemnate în calendar pentru shopping, pot să-mi achiziționez haine atunci când am dispoziția respectivă sau atunci când intru în magazine și găsesc o ținută potrivită stilului meu.

Cum trebuie să fie îmbrăcată o domnişoară ca să-ţi atragă atenţia?

Am menționat mai sus că un bărbat nu trebuie să uite de originaliate și consider că această regulă se referă și la domnișoare. Dar aici trebuie să mai persiste și o notă de sexualitate. Nu mă refer la vulgaritate, ci la modul prin care scoate în evidență creativitatea stilului său.

Foto: Yan Colors

Autor: Stela Cheptene

 *Preluarea sau copierea pozelor de pe site-ul www.fashionguide.md fără acordul redacției este interzisă! De asemenea nu este permisă publicarea pozelor care aparțin redacției Fashion Guide pe alte site-uri fără a indica sursa și link-ul acesteia. În caz contrar Fashion Guide va lua măsuri conform legii în vigoare.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Must see / 20 de lucruri pe care trebuie să le faci și să le vezi atunci când ești la Paris