culottes

Culottes – pantalonii supradimensionaţi cu aer șic sunt perfecți pentru sezonul cald!

Dacă ești adepta stilului sporty-chic și își dorești să ieși din anonimat, atunci pantalonii largi, numiți și culottes, nu trebuie să-ți lipsească din garderobă. Acest tip de pantaloni impresionează atât prin forme și culori, cât și prin versatilitatea sa. 

culottes

Forma

Nu vă faceți griji dacă pantalonii culottes vor părea  prea largi sau vor fi supradimensionaţi. Farmecul acestei piese vestimentare este în forma sa largă. Aceasta redă confortul și lejeritatea în mișcare.

Lungimea

Pantalonii se fac remarcaţi anume prin lungimea sa până la genunchi sau mai jos. Această lungime este perfectă pentru femeile care se confruntă cu diverse probleme în zona genunchilor sau doresc să-și ascundă pulpele.

3

1

 Culoarea

Dacă optați pentru pantalonii culottes, trebuie să ţineți cont de culoare. Puteți opta pentru culori aprinse, uneori chiar stridente pentru a ieși din anonimat, sau optați  pentru culori clasice precum alb, negru, gri și albastru închis, dacă doriți să-i îmbrăcați la serviciu.

culottes

culottes

Imprimeul

Nu veți rămâne neobservată dacă veți ieși îmbrăcată în pantaloni largi până la genunchi cu imprimeuri grafice, geometrice sau cu motive florale.

culottes

culottes

Alte Recomandări

Pentru a conferi mai multă graţie şi rafinament ţinutei, este necesar să optați pentru încălțăminte cu toc și nicidecum balerini. Pentru o ținută mai elegantă puteți asorta pantalonii culottes cu o cămașă și un sacou, iar pentru un look mai lejer purtați-i cu un hanorac, pulover sau top. Nu exagerați cu accesoriile în cazul în care ținuta conține culori sau imprimeuri stridente.

culottes

foto

Sursa foto: www.pinterest.com

Autor: Svetlana Gore

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
foto
Reportaj Foto / Târgul de haine și accesorii „Spring Fair”