Shopping / Simte căldura și confortul purtând jambiere Ponti! FOTO

Pentru a vă proteja de zilele geroase de iarnă și a vă oferi confortul  și căldura de care aveți nevoie, Ponti a creat cu mult drag pentru voi jambierele „Bonita”.

Jambierele fac parte din accesoriile must have pentru sezonul rece. Acestea adaugă un plus de culoare, confort și completează de minune un look casual, în același timp protejând de frig. Din acest motiv, brand-ul Ponti vă propune jambiere colorate, stilate și funcționale. Acestea vă vor încălzi picioarele în zilele geroase de iarnă, fiind fabricate din fir de lână, având o textură moale și plăcută la atingere. De asemenea oferă flexibilitate, fiind purtate întinse, cu cizme, sau strânse, cu botine, pantofi, adidași sau chiar și pe piciorul gol atunci când sunteți acasă. Trebuie doar să alegeți combinația potrivită și rezultatul va fi pe măsura așteptărilor.

Modalitatea cea mai simplă de a purta jambiere este asortarea acestora într-un stil casual, lac care să adăugați elemente chic cu piese urban style. Puteți purta jambiere în combinații de culori care se regăsesc și în outfitul pe care l-ați ales sau optați pentru contrast, astfel încât să obțineți un aspect desăvârșit.

Foto Foto Foto Foto

Pentru a vedea și alte produse marca Ponti accesați pagina web sau pagina de facebook a acesteia.

Adresa:
or. Chişinău, bl. Decebal, 99
tel. /+ 373 22/ 21-40-21
fax /+ 373 22/ 22-09-99
email: ponti@ponti.md
Foto: Constantin Dimitrenco
*Acest conținut este publicitar
*Preluarea sau copierea pozelor de pe site-ul www.fashionguide.md fără acordul redacției este interzisă! De asemenea nu este permisă publicarea pozelor care aparțin redacției Fashion Guide pe alte site-uri sau rețele de socializare fără a indica sursa și link-ul acesteia. În caz contrar Fashion Guide va lua măsuri conform legii în vigoare.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Autumn Sale / Natalia Gordienko organizează cel de-al doilea târg de haine! „Are scop caritabil”