Valentino Rockstud, cei mai populari pantofi din ultimii ani! Află cum îi poți asorta / FOTO

Pantofii rockstud marca Valentino continuă să fie în trend și în această vară. Aceștia au devenit renumiți datorită baretelor decorate cu capse și ținte în stil Rock&Roll. Datorită formei sale clasice și feminine pantofii sunt foarte versatili și se potrivesc perfect la orice ocazie.

O decizie rezonabilă ar fi să investiți în pantofii rockstuds  în nuanțe neutre precum negru sau nude. Astfel, îi veți putea asorta cu orice ținută pe care alegeți să o purtați.

Dacă sunteți adepta unui stil elegant atunci îi puteți asorta cu o rochie sau un costum clasic. În acest caz, pantofii vor fi elementul care vor completa ținuta.

9

18

1

2

Dacă vă doriți să ieșiți din anonimat atunci optați pentru culori aprinse precum roșu, fucsia sau verde neon.

5 4

3

Iubitoarele confortului și a stilului casual pot purta pantofii rockstud cu o pereche de jeanși boyfriend, un top lejer sau o cămașă în carouri. Astfel, pantofii cu știfturi vor deveni cel mai evidențiat accesoriu al ținutei.

17 10 6 7

Pentru o întâlnire în oraș cu prietenii sau o simplă plimbare în parc, încălțămintea trebuie să fie lejeră și confortabilă. Cea mai potrivită alegere vor fi balerinii rockstud cu talpa joasă. Astfel, libertatea în mișcare vă este garantată.

16 15 13 12 11

Sursa foto: pinterest.com

Pantofi și balerini Valentino Rockstud puteți găsi în Magazinul Valentino.

 Telefon de contact: (022) 311245

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Șoc în lumea modei! Domenico Dolce şi Stefano Gabbana au fost condamnaţi la închisoare