Fashion Icon / Costumele pline de culoare purtate de Prințesa Diana

Odată ce Diana Spencer a devenit prințesă de Wales, ținutele sale au cunoscut o transformare majoră. Fiind adepta unui stil comod și lejer, Lady Di a trebuit să se conformeze etichetei regale și să-și schimbe complet garderoba. Astfel, ținutele sale au căpătat un alt statut. Cu toate acestea, prințesa a reușit să-și afirme personalitatea și să impresioneze publicul cu aparițiile sale. 

La întâlnirile oficiale, Prințesa Diana etala în public costume elegante deux- pieces sau rochii creion, care aveau drept scop să-i confere seriozitate și maturitate. Cel mai des, costumele erau compuse din jachete și fuste cu lungimea până la genunchi. Și dacă la prima vedere ținutele erau foarte reținute și serioase, Lady Di ieșea în evidență optând pentru costume viu colorate.

Nuanțele preferate erau albastru închis, alb, roșu și culori pastelate precum albastru, roz și galben palid. Aceste nuanțe îi accentuau culoarea ochilor și frumusețea părului blond. Mai mult, ea opta pentru forme și modele deosebite ale pieselor vestimentare. Pe lângă clasica croială dreaptă, prințesa purta jachete feminine cu peplum sau cu volane, sau cele în stil military cu două rânduri de nasturi. La fel prefera ținutele în diverse imprimeuri cum ar fi dungile, printul houndstooth, bulinele sau costumele color-block. Iar pentru a completa look-ul, prințesa Diana nu uita de importanța accesoriilor. Bijuteriile, pălăriile, eșarfele, papioanele și broșele elegante erau alese minuțios și asortate cu gust.

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

Sursa foto: www.vogue.co.uk /www.huffingtonpost.com

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Reportaj foto / Rochii de mireasă și atmosferă de sărbătoare la „Pas cu pas spre o nuntă de vis”