foto

Fashion journalism / Top cele mai trendy mămici jurnaliste

Fashion Guide, special pentru site-ul everydayjournalism.md, rubrica Fashion Journalism, a ales 5 jurnaliste care s-au remarcat prin ținute deosebite în timpul sarcinii și continuă să impresioneze prin stilul său în calitate de mămici.

Lilu ne bucură în continuare cu multă culoare nu doar în garderoba sa, dar și în cea a fiicei. Rochiile fluide, culorile pastelate și coronițele cu flori sunt must-have în șifonierul acestor două fashioniste.

foto

foto

foto

Sursa foto: Arhiva personală / malimon.us

Angela Gonța s-a remarcat prin ținutele sale minimaliste și simple. Chiar dacă era însărcinată, jurnalista nu a renunțat la rochiile elegante cu imprimeuri florale sau cele în buline, ce îi puneau în evidență formele și burtica. Ținutele de regulă aveau o croială dreaptă, fără elemente sofisticate.

foto

foto

foto

Stela Popa ne-a obișnuit cu aparițiile sale reținute atunci când apărea pe micile ecrane. Odată ce s-a retras din televiziune, jurnalista ne-a surprins cu outfit-uri  lejere, asortate cu gust.

foto

foto

Sursa foto: Ellene Photography

În timpul sarcinii,  Lorena Bogza s-a remarcat prin ținute lejere, foarte feminine. Din garderoba jurnalistei nu au lipsit rochiile maxi ce amintesc ia națională sau cele în printuri florale. Coafura și machiajul natural au completat ținutele sale.

foto

foto

Rodica Ciorănică este o mamă exemplu atât pentru mămici cât și pentru fiica sa. Atât la evenimente, cât și în ținutele de zi cu zi, jurnalista mereu denotă o prezență remarcabilă. Se pare că fiica a avut de la cine învăța, astfel încât aparițiile sale nu pot fi trecute cu vederea.

foto

1402136_744862415528420_2058834080_o

Sursa foto: Arhiva personală

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Instagram Moment / #lookoftheday @xeniadeli