foto

Paris Fashion Week / Dior Homme, colecția masculină pentru sezonul cald (2015)

Colecția masculină creată de renumita casă de modă Dior Homme este o combinație interesantă dintre stilul clasic și sport. Pentru sezonul cald din anul viitor, directorul creativ Raf Simons, propune o serie de costume elegante la dungă asortate într-un mod neobișnuit. 

Noua colecție Dior Homme este destinată bărbaților moderni, fără stereotipuri, care doresc să se afirme în societate. Astfel, designerul Raf Simons accentuează puterea și atitudinea masculină cu ajutorul costumelor clasice în nuanțe de albastru și gri pe care le asortează cu tricouri în dungi stridente purtate peste cămașă. Pe lângă croiala și forma neobișnuită, atrag atenția culorile pieselor vestimentare care sunt alese în contrast: albastru cobalt, galben și roșu strident.

Apoi urmează o serie de ținute sport formate din jeanși drepți, pulover în dungi purtat peste cămașă și teniși lejeri. Nu lipsesc din colecție nici geaca bomber, puloverul trei sferturi, și scurta de tip parka, care prind tot mai multă popularitate în rândul designerilor și al celor iubitori de modă.

Dior Homme / Colecția masculină  / Primăvara – vara 2015

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

Sursa foto: www.vogue.ru

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Cannes Film Festival 2015 / Cele mai stilate ținute purtate de celebrități pe covorul roșu – Ziua 1