Cristina Surdu / & other stories

foto

Ciao ciao fetelor! Ce faceti? Eu azi incep sa fac valiza. Mai lipsesc cateva zile pana la plecare,insa de fiecare data creez tinutele din timp. Le pregatesc frumos pe canapea si cu o zi inainte de plecare, Luca le aranjeaza in valiza. La noi in casa se ocupa el de geamantane, documente, bilete :).
Cu siguranta voi pune in valiza rochii vaporoase, sandale, muuuulte costume de baie si aceasta rochie. Va imaginati cat va sta de bine pe o piele bronzata si stralucitoare ;)?  Aceasta rochie am cumparat-o de la & other stories . Am vazut ceva pe internet despre aceasta firma, asa ca din curiozitate am intrat in magazinul lor din Milano. Nu am iesit cu mainile goale :)).  M-am ales cu 2 perechi de sandale si aceasta minunata rochie. Daca nu reusiti sa veniti la Milano, incercati sa faceti shopping la ei pe site:
http://www.stories.com/it/

Wearing: & other stories dress, Zara sandals, Prada handbag, Guess clutch , Guess watch, J.Lo bracelets foto foto foto foto foto Wearing: & other stories dress, Zara sandals, Prada handbag, Guess clutch , Guess watch, J.Lo bracelets

Wearing: & other stories dress, Zara sandals, Prada handbag, Guess clutch , Guess watch, J.Lo bracelets

Pentru a vedea și alte postări ale bloggeriței Cristina Surdu, accesați: www.cristinasurdu.com

*Conținutul materialului aparține în exclusivitate autorului. Redacția Fashion Guide nu poartă răspundere de ideile expuse în postare.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Палитра модных цветов 2016