Lichidare de stoc! Magazinul ART VEST îți oferă haine de brand la jumătate de preț! / FOTO

Magazinul de branduri Art Vest vine cu oferte atrăgătoare pentru toți iubitorii de modă. Acum veți putea achiziționa haine de brand precum Valentino, D&G, Moschino, Brums și Bellora cu 50% reducere. Astfel,  magazinul oferă reduceri de preț pentru rochii, bluze, pantaloni scurți, accesorii și încălțăminte de vară.  

Acum aveți ocazia să vă procurați  geanta din piele naturală în culori  pastelate care va completa perfect garderoba de vară. De asemenea, un clutch stilat de culoare aprinsă precum roșu sau fucsia, nu trebuie să lipsească din șifonierul unei fashioniste adevărate.

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

O rochie cu volane sau imprimeuri florale este must-have în această vară. Iar rochia simplă albă va fi pe placul  adepților stilului minimalist.

17

18

19

 

Ochelarii de soare sunt cele mai indispensabile accesorii pentru perioada estivală a anului. Lichidările de stoc sunt momentul potrivit pentru a vă procura perechea de ochelari mult dorită.

21

22

24

25

O decizie rezonabilă ar fi să investiți în pantofi decupați sau sandale de vară. Veți găsi pantofi în culori clasice precum negru și alb, sau nuanțe pastelate precum roz pal. Iubitoarele confortului pot găsi sandale cu talpa joasă, perfecte pentru o plimbare pe plajele fierbinți de pe malul mării.

26

27

28

30

Conferă un aer chic ținutei tale de vară cu o pereche de pantaloni scurți cu talia înaltă. Creează ținute ultramoderne cu acest model de pantaloni scurți de culoare albă, din stofe vaporoase și profitați de vară din plin.

foto

Completați-vă garderoba de vară cu mai multe topuri lejere, perfecte atât pentru serviciu, cât și pentru plimbările din oraș cu prietenii.

33

34

35

36

Modelele  prezentate mai sus pot fi achiziționate cu reducere de preț în Magazinul Art-Vest de pe bd.Moscovei 2

tel: (022) 443508

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Ce să porți vara la birou / FOTO