foto

TREND ALERT! Sneakerii colorați și cu imprimeuri sunt la modă și în această vară / FOTO

Vestiți pentru versatilitatea sa, sneakerii au devenit o piesă cheie în garderoba fashionistelor.  Inițial, aceștia au fost creați drept încălțăminte sportivă fiind lansați pe piață de către companii precum Adidas, Nike și Reebok, iar acum pot fi achiziționați cu ușurință în orice magazin de modă. Astfel, în prezent, sneakerii sunt cele mai reprezentative modele de încălțăminte.

sneakers

Datorită faptului că sunt extremi de comozi, flexibili și pot fi combinați cu ușurință la orice tip de haină, sneakerii sunt considerați perechea ideală de încălțăminte. Fie că optăm pentru o ținută sport, glamour, chic sau casual, aceștia sunt unele dintre puținele tipuri de încălțăminte care se încadrează în orice parametri.

fotofotofoto

foto

Punctul forte al sneakerilor este designul atractiv și originalitatea. Aceștia pot fi de culoare galbenă, roz, roșie, albastru, verzi, albi, maro,  pot avea printuri florale sau forme geometrice. De asemenea, sneakerii mai pot avea diverse aplicații metalice, șireturi, fermoare, aplicații din pietre sau alte accesorii interesante.

elle-01-sneakers-golden-goose-grey-check-runners-lgn elle-03-sneakers-nike-blue-grey-sneaker-lgn elle-04-sneakers-balenciaga-marbled-leather-high-tops-lgn elle-05-sneakers-nike-teal-purple-sneakers-lgn elle-06-sneakers-givenchy-black-confetti-high-tops-lgn elle-07-sneakers-marc-jacobs-printed-sneaker-lgn elle-08-sneakers-lanvin-gold-cap-toe-high-top-lgn elle-09-sneakers-pony-navy-orange-suede-sneaker-lgn elle-13-sneakers-nike-grey-flyknit-sneaker-lgn elle-14-sneakers-vans-tropical-pattern-high-top-lgn elle-15-sneakers-colette-adidas-stan-smith-colette-lgn

Totodată, aceștia pot fi asortați cu succes fie la o pereche de leggins colorați cu un maiou decupat, fie la o pereche de blugi rupți cu un crop-top. Pentru a adopta un look mai feminin, îi puteți purta cu o fustă vaporoasă sau cu o rochie scurtă de vară. Multitudinea de modele inedite ale sneakerilor asigură succesul ținutelor deoarece emană un aer stilat și extravagant.

2749923_Nike_Dunk-Sneakers-Moustache_Top-Outfit-Street_style-15 7782370678_9b593e2471_o Dressing-up-sneakers outfit-slip-on-04 outfit-to-wear-with-barbour-jacket ripped-jeans-and-converse-sneakers sneackers-colorate-short-jeans-outfit-sportivo-nicoletta-reggio sneakers-outfit-ideas-outfit-con-sneakers_5113

Sursa foto: www.pinterest.com; www.elle.com

Autor: Svetlana Gore

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Cum să cumpărați o piesă vintage / FOTO