Top 5 rochii de la „Di Vero” obligatorii în garderoba femeilor / FOTO

 Reprezentantele sexului frumos trebuie să arate  impecabil în orice circumstanțe și  să acorde o deosebită atenție evenimentelor speciale, unde trebuie să adopte ținute elegante și deosebite. Astfel, Fashion Guide recomandă 5 rochii marca „Di Vero” cu ajutorul cărora veți reuși să străluciți și care nu trebuie să vă lipsească din garderobă. 

Little black dress

Rochia neagră este considerată  un etalon al eleganței. Ea este cea care ne salvează mereu în orice situație pentru că e versatilă și poate fi îmbrăcată practic în cadrul oricărui eveniment. Optați pentru modele rafinate, cu aplicații din dantelă sau pentru forme originale care să vă pună în evidență silueta.

foto

Rochie dreaptă din dantelă

Datorită faptului că emană finețe și conferă un aspect sofisticat ținutei, dantela este una dintre cele mai preferate stofe de către femei și designeri. Acest fapt este demonstrat și de prezentările de modă din fiecare sezon, în care dantela continuă să domine podiumurile.  Optați pentru o rochie dreaptă, cu lungimea puțin mai sus de genunchi atunci când doriți să vă simțiți șic, confortabil și lejer.

foto

Rochia vaporoasă

Dacă sunteți adepta look-urilor romantice atunci cu siguranță trebuie să achiziționați o rochie lungă și vaporoasă care să vă pună în evidență atuurile. Ușor de asortat și potrivită pentru aproape orice tip de siluetă, în această rochie vă veți simți speciale și atrăgătoare.

foto

Rochia roșie

Această rochie este must-have pentru o femeie care își dorește să capteze atenția celor din jur. Fie că optați pentru o rochie creion pentru evenimentele cocktail sau pentru un model maxi din stofe fluide pentru evenimentele de seară, rochia roșie vă va conferi senzualitate și mister.

foto

Rochia nude de tip sirenă

Acest model de rochie este preferat de către femei pentru că alungește vizual silueta și evidențiază formele corpului. Optați pentru culori pastelate precum roz, crem sau nuanțe nude pentru a adăuga rafinament și finețe întregului look.

foto

Toate rochiile „Di Vero” prezentate mai sus le puteți comanda sau procura la următoarele adrese: 

Showroom- str. Sciusev 40;

tel: 068877500

Buticul 518/554  – JUMBO Commercial Center;

tel: 079010520

E-mail: divero_divero@mail.ru

Foto: Ion Pleș Alexandru

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Fashion Soirée Resort Collections, revine și în acest an