Cum să porți o ținută All Black astfel încât să iasă în evidență / FOTO

Există un mit despre look-ul All Black care spune că acesta este foarte plictisitor și că prezența atât de insistentă a nonculorii negre face ca ținuta să se piardă în masă. Deși ne place tuturor să combinăm culori, nuanțe și print-uri, negrul este clasic și mereu va rămâne un factor reprezentativ al stilului și eleganței. Câteva sfaturi simple te vor ajuta să îți asortezi o ținută perfectă.

O metodă de asortare a pieselor într-o ținună all black este combinația dintre texturi. Printre cele mai actuale tendințe se găsesc colanții sau pantalonii din piele, care pot fi combinați cu o bluză din satin și un sacou din bumbac. Pot fi utilizate piese din blană, acestea conferind originalitate ținutei.

1

2

3

Fustele din piele sunt trendy în acest sezon și în combinație cu un pulover tricotat, un crop top sau oricare altă bluză, acestea creează un outfit perfect de toamnă.

4

6

Fiecare femeie trebuie să aibă în garderoba sa ceea ce în lumea modei poartă denumirea simbolică de Little Black Dress. Aceasta te salvează în orice situație, se potrivește la diferite ocazii și o poți asorta în cele mai deosebite moduri. Pentru un look perfect, încălțămintea și geanta trebuie să fie, la fel, negre.

7

8

9

10

Pentru o zi petrecută în oficiu, ținuta all black se potrivește cel mai bine.  O rochie de birou o poți combina cu un sacou casual, pentru ca acest look să iasă în evidență. La fel de bine poți asorta pantalonii negri clasici cu o bluză din piele. O astfel de ținută va fi observată imediat.

11

12

13

Cea mea bună metodă de a evita plictiseala într-o ținută formată doar din piese de culoare neagră este adăugarea accesoriilor. Aceasta poate fi o centură deosebită sau un colier care atrage atenția. În toamna aceasta optează pentru nuanțele aurii.

14

15

16

Autor: Nelly Șargu

Sursa foto: stockholm-streetstyle.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Moda „made in Moldova”. Creațiile SS17 prezentate la Moldova Fashion Days / Part I