Interpreta Jasmin a debutat cu prima sa colecție de rochii la Moscow Fashion Week / FOTO

Pe 30 octombrie, la săptămâna modei din Moscova, interpreta Jasmin și-a prezentat prima sa colecție de rochii pentru sezonul primăvară-vară 2015. Debutul acesteia în calitate de designer a avut un succes răsunător, iar colecția a fost apreciată ca fiind una magnifică.

Ținutele create de Jasmin reflectă cultura misteriosului Orient. Rochiile sunt executate din materiale aduse din Franța și Italia, cu broderii sofisticate și croieli impecabile.

jasmin7

Cântăreața afirmă că a fost inspirată de fiica sa: „Odată cu nașterea fiicei, am început să privesc lumea cu totul altfel! Am fost o fashionistă adevărată încă din anii copilăriei, dar acum mi-am dorit nu doar să urmăresc moda, ci să și o creez. Educându-mi copilul, depun toate forțele pentru a-i transmite frumusețea și înțelepciunea acelui ținut în care am crescut singură. Patria noastră, rădăcinile noastre – fac parte din noi înșine, ceva ce nu ar trebui să uităm niciodată. De aceea, laitmotivul primei mele colecții este Orientul, frumusețea și severitatea lui, tradițiile și noile curente, demnitatea și misterul”, a declarat interpreta pentru 7days.ru.

jasmin6 jasmin5 jasmin4

jasmin3 jasmin2 jasmin1

Sursa foto: www.mfw.ru

Autor: Nelly Șargu

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Tendințe beauty pentru vara anului 2014 / FOTO