Colecții impresionante prezentate la Moscow Fashion Week SS15 / FOTO

Săptămâna modei din Moscova a adunat colecții impresionante semnate de designerii din Rusia. Aceștia și-au fost prezentat ținutele pentru noul sezon de primăvară/vară 2015.

Fashion Guide vă prezintă cele mai fascinante look-uri prezentate la Moscow Fashion Week.

pagemfw

Renumitul creator de modă, Valentin Yudashkin a fost cel care a deschis Săptămâna Modei din Moscova cu colecția sa. Ca întotdeauna, designerul a pus accent pe cele mai calitative stofe, liniii feminine și culori pastelate.

1 2 3 5 6

Ținutele create de Victoria Andreyanova fac parte din domeniul artei avangardiste, acestea formând imaginea unei femei puternice, care poartă stilul bărbătesc cu eleganță. Colecția este axată pe tendința minimalistă.

3 7 9 11 13

Designerul Alexander Arutyunov a prezentat, pe lângă colecția de haine, o linie nouă de accesorii și bijuterii. Culorile predominante sunt alb, negru, roșu și gri, iar gențile sunt adevărate opere de artă.

1 2 4 6 11

Colecția „Iluzii Ușoare” prezentată de designerul Elena Shipilova este creată din materiale fluide și versatile, pentru a conferi cât mai multă feminitate ținutelor. Designerul a folosit print-ul floral și cel geometric, dar s-a axat și pe simplitatea unei singure nuanțe.

2 3 4 5 7

Casa de modă a Svetlanei Evstigneeva s-a afișat la Moscow Fashion Week cu o colecție romantică, desprinsă parcă din secolul trecut. Fiecare piesă este creată cu maximă atenție la detalii, broderiile fiind executate manual.

2 4 6 7 10

Nikolay Krasnikov by R.E.D, brandul care promovează imaginea unei femei-regină, și-a prezentat colecția care inspiră eleganță, feminitate și mister. Pentru piesele bărbătești, designerul a folosit multă piele, culoarea predominantă fiind negru.

1 3 4 5 6

Designerul Vera Kostiurina a creat o colecție ce îmbină culori aprinse cu linii drepte și forme originale. Broderiile florale formează contrast cu tendințele minimaliste, dar rezultatul este unul cât se poate de reușit.

2 4 5 7 8

Sursa poze: www.mfw.ru

Autor: Nelly Șargu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
targ
Vino la târgul Elenei Zbârnea! Vei găsi bijuterii statement la prețuri minime / FOTO