Cum să creezi un outfit trendy purtând pălării de iarnă / FOTO

Pentru sezonul rece din acest an, pălăria este un must-have. Aceasta este piesa de care ai nevoie pentru a construi o ținută perfectă de iarnă. Astfel, Fashion Guide vă prezintă câteva sfaturi utile de asortare a pălăriilor de toamnă-iarnă.

page articol hats fashion guide

În primul rând, pălăria poate completa ținute care fac parte din stiluri complet diferite. Cel mai des pălăria este întâlnită în ținutele vintage. În cazul dat, aceasta poate fi asortată hainelor reprezentative secolului trecut, de exemplu unei rochii, fuste, blugi cu talie înaltă sau palton vintage. Pălăria poate fi neagră, maro sau orice altă culoare.

vintage5

Sursa poza: www.lookbook.com

vintage1

Sursa poza: www.models.com

Dacă te pregătești de un party în stil rock, atunci o pălărie de culoarea neagră este ceea de ce ai nevoie. Pentru ca pălăria să fie asortată perfect outfit-ului, se recomandă o pereche de blugi, bluză sau pulover, geacă din piele neagră și multe accesorii. Principalul, însă, este atitudinea cu care porți pălăria.

rock2rock

Sursa poza: www.lookbook.com

În loc de blugi mai poți purta o fustă din piele sau o pereche de pantaloni scurți în stil rock. Aceste piese vor crea un outfit perfect.

rock4

Sursa poza: www.models.com

Ținuta în stil etno se numără printre cele mai actuale tendințe. Așadar, un fular din dulapul bunicii sau o bluză, fustă, pulover, geacă cu ornamente naționale vor crea o ținută mai mult decât potrivită pentru pălăria ta.

etno1

Sursa poza: www.proseccoandplaid.com

SONY DSC

Sursa poza: www.lookbook.com

etno5

Sursa poza: www.lookbook.com

Cei mai buni prieteni ai pălăriilor pentru sezonul rece sunt puloverele oversized și fularele masive. O astfel de ținută este tot de ce ai nevoie într-o zi friguroasă, pentru că este comodă și simplă. Poți asorta puloverul cu o pereche de blugi, o fustă sau pantaloni scurți, în funcție de atitudinea pe care vrei să o transmiți într-o anumită zi. De asemenea, nu uita că accesoriile conferă individualitate ținutei.

IMG_9218-682x1024

Sursa poza: www.proseccoandplaid.com

fular2

Sursa poza: www.lookbook.com

O ținută casual chic va ieși întotdeauna în evidență dacă o vei asorta cu o pălărie. Nuanțele acesteia pot fi cele mai diferite, de la negru la pastel. Optează pentru o cămașă simplă sau combinată cu un pulover și un palton clasic în culori uni pentru a obține un outfit minimalist.

casual chic

Sursa poza: www.fabyoubliss.com

casual chic2

Sursa poza: www.glamradar.com

casual chic 1

Sursa poza: www.lookbook.com

Autor: Nelly Șargu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Colecția pentru copii de la Lia Fia creată pentru Festivalul Ia Mania / FOTO