Calitate, design și stil! Brand-ul Estradi a lansat o colecție de genți

Mai mult decât un accesoriu purtat din pură necesitate, genţile au devenit indispensabile pentru a-ţi completa ţinuta şi pot deveni chiar o piesă statement dacă sunt alese pe măsură.

Oferta este foarte variată, la fel sunt şi aşteptările de la o gentă pe care o doreşti perfectă, dar care sunt indiciile de calitate care demonstrează că ai ales un produs care va rezista timpului şi nevoilor tale?

– Fii atentă la textura pielii care trebuie sa fie lipsită de imperfecţiuni, suplă şi finisată natural.

– Verifică rezistenţa cusăturilor – dacă ai găsit o gentă care îţi place pasul 2 este să îi verifici cusăturile dacă sunt rezistente şi puternice.

– Un alt detaliu important este să ţii cont de căptuşeala genţii fiindcă interiorul este la fel de important ca şi exteriorul. Verifică atent materialul din care este realizată căptuşeala genţii, aceasta trebuie să fie rezistentă şi bine cusută, mai ales dacă cumperi o gentă pe care o vei purta zilnic.

– Întainte de a face achiziţia verifică toate fermoarele, capsele, mânerele, buzunarele şi accesoriile aplicate.

– Un aspect important în luarea deciziei de cumpărare este cum miroase acest produs, chiar dacă sună un pic ciudat. Mirosul pe care trebuie să îl emane o gentă din piele trebuie să fie unul natural, să nu persiste miros de vopsea sau de substanţe chimice.

Iată 8 modele noi de genţi marca Estradi, realizate din combinaţii de piele naturală şi nubuc, disponibile pe online shop www.estradi.md

AHP_0027 AHP_0032 AHP_0035 AHP_9977 AHP_9979 AHP_9999 AHP0024

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Wedding Style by Aleksandr Shishkov / VIDEO