CHRISTMAS GIFTS / Accesoriile și hainele din lână – cadourile perfecte de Crăciun! Unde le găsim?

A venit iarna, cu toții suntem în așteptarea fulgilor de zăpadă și a sărbătorilor în care să umplem casa cu aromă de scorțișoară, muguri de pin și alte detalii care să ne binedispună. Culori tentante, croieli șic, lână fină, confort, stil și căldură – toate acestea alcătuiesc combinațiile perfecte pentru o zi de iarnă, iar brand-ul autohton Hermina știe secretul și propune produse calitative, la prețuri accesibile.

Fără îndoială piesele esențiale pentru sezonul rece sunt cele din lână. Pe lângă faptul că țin cald, anul acesta mai sunt și în vogă. Într-o multitudine de nuanțe și modele, puloverele, căciulile, eșarfele și plapumele din lână vă vor ține cald în perioada rece a anului. Mai mult, acestea vor fi și cadourile perfecte pentru cei dragi. Cine nu și-ar dori să întâmpine Crăciunul, savurând o cană cu cacao lângă brad și încălzindu-se cu o plapumă moale și caldă?

IMG_9463

 IMG_9468

IMG_9555 IMG_9566
IMG_9562 IMG_9571
Pe lângă plapume, brand-ul autohton Hermina vă mai pune la dispoziție și o gamă largă de pulovere, fulare și căciuli din lână. Acestea pot fi găsite în nuanțe precum alb, bej, maro, galben muștar, roșu și albastru cobalt care vă vor scoate din anonimat în zilele posomorâte de iarnă.
IMG_9501 IMG_9459 IMG_9505 IMG_9518 IMG_9482 IMG_9543 IMG_9473
Pentru adeptele unui stil mai romantic, rochiile tricotate asortate cu o eșarfă în dungi vor crea un outfit șic și confortabil în același timp. Acestea pot fi găsite într-o varietate mare de culori și pot fi purtate atât la locul de muncă, cât și la o cină în oraș. IMG_9529 IMG_9534
Precizăm că brand-ul Hermina există pe piață din anul 2012, până atunci desfășurându-și activitatea doar pe piața externă. Exemple de companii alături de care au colaborat sunt: United Colors of Benetton, Diesel, Interfashion, Massimo Dutti, Armani.
Prețurile produselor oscilează între 250 de lei și 500 pentru pulovere, bluze, cardigane și rochii și între 30 de lei și 130 lei pentru accesorii.
Toate produsele Hermina pot fi găsite la următoarele adrese:

Magazinele Linella  (proiectul din INIMA, str. Ion Dumeniuc 12, str. Onisifor Ghibu 7/2, str. Miorița 6).
Cosânzeana (bd. Ștefan cel Mare 184).
Magazinul Passer (CC Zorile).
Magazinul Kupper’s, stradela Teatrului 6.
Magazinele Metro.
Hipermarket NR 1 (viaduct).
Showroom-ul Hermina, str. Hristo Botev 29.
Magazinul Green Hills (în intreaga rețea găsiți căciuli, fulare și manșoane).
Produse: Hermina Blue
Concept foto: Svetlana Postolachi, Doina Popov
* Acest conținut este publicitar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
De la Balenciaga la Louis Vuitton: Nicolas Ghesquiere va prelua rolul lui Marc Jacobs?