Fashion Guide Approves / Bijuteriile perfecte pentru seara de Revelion

Orice femeie își dorește să strălucească în noaptea dintre ani. Accesoriile sunt extrem de importante, iar dacă sunt alese corespunzător acestea pun în valoare eleganța unei ținute. Bijuteriile te ajută să îți creezi propriul stil și contribuie la obținerea unui aspect chic.

Cu siguranță te gândești deja la ținuta pe care o vei purta în noaptea dintre ani, de aceea trebuie să ții cont și de bijuteriile pentru care vei opta și care vor completa look-ul de Revelion. Fashion Guide recomandă să alegi nuanțe și modele în tendințe, care te vor scoate din anonimat. Tocmai din acest motiv îți oferim câteva sugestii legate de bijuteriile potrivite pentru ținuta de Revelion.

Brand-ul autohton de bijuterii „Ana Popova” vă pune la dispoziție o gamă largă de bijuterii, în diverse nuanțe, forme și mărimi, însă cele mai potrivite bijuterii pentru noaptea dintre ani, rămân a fi cele elegante și clasice, care vă vor conferi un aer extrem de romantic și feminin.

Una din cele mai versatile nuanțe este cu siguranță negrul, care se va potrivi practic la orice ținută. Indiferent de culoarea rochiei alese, optând pentru o bijuterie de culoarea neagră nu veți da greș și veți căpăta un aspect sofisticat. Alte culori perfecte pentru Revelion sunt: albastru, roșu, alb și argintiu.

Indiferent de nuanța pentru care veți opta, aveți grijă ca aceasta să fie perfect asortată cu rochia și să nu exagerați cu accesorizarea.

Dacă optați pentru un colier masiv, atunci cerceii pot lipsi din outfit și invers, iar dacă doriți să captați atenția celor din jur, o bijuterie roșie vă va ajuta, regula de aur însă rămâne a fi: „Less is more”.

Pentru adeptele sclipiciului și nuanțelor de argintiu, Fashion Guide recomandă să alegeți doar una sau maxim două piese sclipitoare într-un outfit, astfel veți da dovadă de bun gust și rafinament.

Mai jos vă prezentăm doar câteva din bijuteriile „Ana Popova” care vor completa cu succes ținuta de Revelion:

DSC_1137

1 Brigitte_black DSC_1140DSC_1121 DSC_1132
DSC_1138

DSC_1170 DSC_1189 DSC_1233

 

DSC_1168

DSC_1125

Contacte

Tel: 0791 88 090, 0783 16 665

Adresa: Kogălniceanu 66

Pagina de Facebook: Ju Bijoux by Ana Popova

Pagina web: anapopova.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Foto: Costumul bărbătesc
Cum se poartă corect costumul /FOTO