Wedding Diary / Elena Băncilă, despre secretele organizării unei nunți simple și rafinate

Una dintre cele mai rafinate prezențe din televiziunea autohtonă, bruneta Elena Băncilă a îmbrăcat în vara anului 2014 rochia albă de mireasă. Prezentatoarea TV a sărbătorit marele eveniment printr-o petrecere grandioasă și luxoasă. Nunta a avut loc sub stricta organizare a mirilor care au avut grijă de cele mai mici detalii.

Despre cele mai emoţionante momente ale sărbătorii, secretul creării unei rochii de mireasă exclusive, dar și despre decorul nunții, aflaţi în interviul acordat pentru Fashion Guide.

1 .

Cum a avut loc momentul în care v-ați oficializat relația?

Primul pas în oficializarea relației noastre s-a produs pe o plajă sălbatică de pe o insulă grecească. A fost un gest surprinzător pentru mine, poate pentru că nu mă așteptam că se va întâmpla anume în acea zi, dar în suflet îmi doream mult acest lucru. A fost un moment mult mai frumos decât puteam să-mi imaginez și asta pentru că s-a produs din dragoste și un car de emoții pozitive… până la lacrimi.

12

Pentru organizarea nunţii, ați apelat la serviciile unei agenţii specializate sau singuri v-ați ocupat de organizare?

Nu am apelat la nicio agenție de organizare a evenimentelor și asta pentru că noi am văzut-o într-un fel anume și mă bucur că am fost în stare să realizăm tot ce ne-am propus. Decorul de la nuntă l-am făcut împreună cu o bună prietenă, care spre norocul meu, se pricepe de minune la confecționarea diferitor lucrușoare frumoase. Ne-am dorit o nuntă mai deosebită, o petrecere de suflet, cu cei mai dragi oameni. Sunt mândră de ceea ce-a ieșit!

2 9

Ce greutăți ai întâmpinat în procesul de organizare a nunții ?

Am avut la dispoziție doar două luni pentru pregătire și asta pentru că și decizia a fost spontană. Totuși, a fost cam dificil să găsim materia primă potrivită pentru decor. De aceea, majoritatea stofelor și obiectelor de decor le-am procurat din România și Grecia. Cel mai simplu e să ajungeți la Ikea, acolo cu siguranță găsiți chestii faine la prețuri accesibile.

3

Ți-a fost greu să găsești rochia de mireasă la care visai?

Am decis din start că îmi voi crea singură rochia de mireasă. Am schițat-o pe foaie și am mers la atelier. Mi-am imaginat o finețe de rochie care va fi în vogă și peste douăzeci de ani. A ieșit exact cum mi-am dorit. E unică și de asta e foarte prețioasă pentru mine. A fost deosebit momentul în care jumătatea mea când m-a văzut, a rămas încântat și fără replică. A fost un moment unic. Avea o privire plină de iubire și admirație.

Pentru ce make-up şi coafură ai optat?

Am optat pentru un coc elegant dar fără prea multă încărcătură. Machiajul a fost ceva mai strident având în vedere că am folosit un ruj roșu. Am fost mai aproape de stilul vintage.

4

Ziua nunții a decurs așa cum ți-ai dorit ? Dacă ai avea ocazia să schimbi ceva, ce ar fi?

Nunta noastră a ieșit mult mai bine decât ne-am fi putut imagina. Cred că cel mai emoționant moment a fost atunci când am spus „Da” în fața ofițerului stării civile. Nu credeam că voi plânge la propria nuntă. Fără nicio ezitare, pot spune că a fost cea mai frumoasă nuntă pe care am văzut-o. Și asta pentru că totul a fost făcut cu suflet, iar oamenii prezenți au fost pozitivi, sufletiști, talentați, scumpi și unici.

11

3416a75f4cea9109507cacd8e2f2aefc54041

Care a fost cel mai original cadou primit la nuntă?

Toate darurile au fost deosebite și asta deoarece noi nu am primit flori și obiecte de uz casnic, ci cărți și jucării care au ajuns la niște copii mai puțin norocoși decât am fost noi.

76

Cum au fost primile zile după nuntă? Aţi simţit vreo schimbare?

Sincer vorbind, a doua zi când m-am trezit dimineață am simțit o stare neobișnuită, mai ales când m-am uitat la inelul de pe deget. Am realizat că tocmai am pășit într-o nouă etapă a vieții. Una și mai frumoasă, mai plină, mai responsabilă. Simt că ne așteaptă atâtea lucruri frumoase pe care le vom împărtăși în doi. Am creat un nou cuibușor de care trebuie să avem grijă împreună. În care trebuie să aducem dragoste, căldură și grijă pentru viitorul nostru și pentru puișorii care vor apărea într-o zi.

8

Ce sfaturi prețioase ai pentru cei care sunt în febra pregătirilor de nuntă?

I-aș îndemna pe toți să își organizeze singuri acest eveniment dacă au această posibilitate. Cu puțină inspirație și informație, fiecare este în stare să creeze un moment unic. Să renunțe la mesele încărcate cu bucate, la tradiții în exces și la rochii pompoase. Simplitatea naște rafinamentul.

c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b71541

Sursa poze: Arhivă personală a Elenei Băncilă; www.vadimdodon.com

Interviu realizat de Cristina Lupu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
foto
Fashion Stories / Nadejda Savcova, modelul din R.Moldova care a cucerit lumea modei!