Amal Clooney – stil impecabil și eleganță desăvârșită / FOTO

Amal Clooney, soția celebrului actor George Clooney, a fost desemnată cea mai fascinantă persoană din lume pentru anul 2014. Desigur că și în 2015, frumoasa brunetă nu încetează să ne uimească cu ținutele sale.

amal-clooney

Sursa poza: www.vogue.com

Anul acesta, soția lui George Clooney a ales o superbă rochie Dior și o pereche de mănuși albe pentru apariția sa la Golden Globes Awards 2015. Drept răsplată, ținuta lui Amal a fost recunoscută ca cea mai elegantă dintre toate celelalte care au fost etalate la eveniment.

Amal 2015 Dior

Sursa poza: www.vogue.com

Pe parcursul anului 2014, jurnaliștii și fotografii au surprins-o pe Amal purtând ținute perfect asortate, iar revistele de modă au scris despre stilul impecabil al avocatei. Astfel, putem observă că, de obicei, Amal Clooney optează pentru stilul elegant și chiar business, luând în considerare activitatea ei în sfera juridică.

2

Sursa poza: www.nydailynews.com

1

Sursa poza: www.harpersbazaar.com

amal20f-2-web

Sursa poza: www.nydailynews.com

3

Sursa poza: www.harpersbazaar.com

4

Sursa poza: www.mylusciouslife.com

O geantă încăpătoare este tot de ce are nevoie o femeie pentru a face față unei zile petrecute în oraș. Cu siguranță ai observat că Mrs. Clooney este o iubitoare cunoscută a genților de dimensiuni mari. Fie că optează pentru o pereche de  pantaloni clasici, fie pentru  o salopetă cu print mixat, Amal arată fabulos.

6

Sursa poza: www.celebitchy.com

5

Sursa poza: www.harpersbazaar.com

7

Sursa poza: www.mylusciouslife.com

Una dintre cele mai inspirate ținute ale sale a fost rochia de iarnă Dolce & Gabbana cu print floral și mâneci kimono. Outfit-ul genial a făcut înconjurul lumii.

8

Sursa poza: www.vogue.com

La fel de mediatizat a fost și look-ul ei de la întâlnirea cu prim-ministrul Greciei, bluză albă stil minimalist și pantaloni casual.

9

Sursa poza: www.harpersbazaar.com

Nu întotdeauna însă stilul doamnei Clooney este atât de formal. Uneori, a putut fi observată purtând blugi boys-look sau o ținută cu elemente rock. Bluza croșetată și pantalonii cu un gingaș print floral formează outfit-ul perfect pentru o plimbare prin oraș.

11

Sursa poza: www.vogue.com

10 12

Sursa poze: www.celebitchy.com

Zilele petrecute în Italia, alături de soțul ei, au fost un adevărat runway pentru Amal. În fiecare zi, a avut o ținută nouă, iar hainele perfect combinate au adus o doză de inspirație și rafinament în lumea modei.

13

Sursa poza: www.harpersbazaar.com

14

Sursa poza: www.vogue.com

15

Sursa poza: www.harpersbazaar.com

Cu siguranță, o apariție remarcabilă și memorabilă a avut-o în rochia de mireasă pe care a purtat-o în data de 29 septembrie 2014. Aceasta a fost creată de către designerul cu renume internațional – Oscar de la Renta.

16

Sursa poza: www.vogue.com

17 18

Surse poze: www.arabiaweddings.com

Autor: Nelly Șargu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Dolce & Gabbana, prezentare haute couture inedită pe insula Capri / FOTO