Interview / Cornel Ilie, solistul trupei „Vunk” – despre colaborarea cu AVON, parfumuri și modă

Este faimos, talentat și se poate mândri cu o mulțime de fane care vor să-l cucerească la fiecare concert pe care-l susține. Cred că v-ați dat seama, vorbim despre solistul trupei „Vunk”, Cornel Ilie, pe care îl puteți admira pe billboard-uri și în paginile revistelor de la AVON. Acesta a acceptat provocarea și este imaginea gamei AVON pentru bărbați, iar acum spune că această colaborare a devenit una de suflet.

Fashion Guide a reușit să obțină de la irezistibilul brunet un interviu în exclusivitate, unde ne-a mărturisit cum este să-ți asumi rolul de model la o companie de cosmetică, despre emoțiile dincolo de fotografia perfectă, dar și despre tangențele sale cu tot ce înseamnă fashion.

IMG_8018

Colaborarea cu AVON. Noi cu AVON ne-am intersectat în niște valuri și gânduri comune. Împreună facem lucruri interesante. Ba mai mult, aceștia sunt și sponsorii principali în cadrul turneului „Înconjurul Lumii”. Totodată, de cinci ani, trupa „Vunk” se implică activ în campania socială de luptă împotriva violenții domestice. De fapt, conlucrarea cu AVON la nivel de organizare a unor campanii sociale e mai mult decât niște concerte caritabile, este o colaborare de suflet. Intenția noastră este să atragem atenția asupra acestor probleme sociale. Avem chiar și un cântec în acest sens, se numește „Pierderea lor”.

Imaginea gamei AVON pentru bărbați. De când am devenit imaginea AVON sunt ceva mai responsabil. Am conștientizat că trebuie să fiu mult mai atent la aspectul meu, și nu că până acum aș fi fost dezorganizat sau aș fi ignorat acest lucru, dar pentru că îmi dau seama că mulți stau cu ochii pe mine, iar eu trebuie să fac față așteptărilor. Plus la toate, vreau să dau cât mai puține motive altora să găsească ceva rău la mine.

IMG_8000

Despre schimbări, faimă și temeri. Faptul că am devenit imaginea gamei de bărbați nu m-a schimbat cu nimic pe mine. Nu mă simt nici mai important, nici mai interesant sau mai valoros. Totuși, această idee mi s-a părut puțin riscantă la început și anume din cauza că o parte importantă din publicul meu sunt bărbați. Astfel, aveam o mică teamă ca nu cumva să-i pierd, chiar dacă avea să câștig o mare parte din publicul feminin. Dar, nu s-a întâmplat asta, ba din contra am fost apreciat de public pentru acest rol. După mine, explicația este că nu pretind să fiu altcineva decât eu însuși. Plus la toate, AVON m-a pus într-o lumină foarte favorabilă și atunci nu avea cum să aducă un efect advers.

Recomand și folosesc produsele AVON. Dacă tot sunt imaginea gamei pentru bărbați, am profitat de acest lucru și am folosit mai multe produse. Toate sunt calitative și le recomand cu mare plăcere. Eu chiar am și un produs preferat și este super tare. Vorbesc despre pasta de ras de la AVON. Deci, eu am folosit multe spume de diverse tipuri, modele și branduri, însă asta de la AVON m-a cucerit, este cea mai bună, la modul real.

IMG_7995

Parfumurile și aromele preferate. Parfumurile de la AVON toate sunt excelente. Până acum am folosit parfumul Elite Gentleman, iar adineauri am trecut la un alt miros, numit Premiere Luxe. Totuși, în paralel mă parfumam și cu aroma britanică de marcă Jil Sander. De altfel, îmi place mult mirosul de la brandul Rocabar. Iar o mireasmă de care sunt pur și simplu înnebunit este un parfum de la Lacoste.

Eu îmi aleg parfumul nu după numele de pe sticluță sau brand, dar după mirosul îmbietor care îl emană. Ce ține de aromele preferate, nu pot să spun sigur care sunt. Alegerea parfumului e ceva subiectiv, este exact ca la preferințele culinare. Eu îmi aleg parfumurile care îmi plac, așa pur și simplu, fie pentru că mă fac să mă simt mai puternic, fie pentru că mă fac să ies din mulțime.

Piesele-cheie din garderobă. Eu am trei haine preferate în garderoba mea. Una dintre acestea sunt o pereche de pantaloni negri de blug. Îi ador pentru calitatea de care dau dovadă, dar și pentru comoditatea pe care o simt de fiecare dată când îi port. De asemenea, mă mândresc cu o pereche de botine negre cu țepi aurii. Sunt super-rock și îmi oferă o oarecare siguranță. Pe lângă astea am în garderobă multe tricouri cu diverse imprimeuri.

IMG_7999

Adeptul stilului casual-elegant. Mă îmbrac mai simplu, deși mi-ar plăcea să fiu ceva mai extravagant decât sunt. De doi ani mă consiliază un stilist, Cosmin Florea. Acesta are grijă de ținuta mea vestimentară, în special, pentru aparițiile de la concerte, spectacole și videoclipuri. Am apelat la el când am înțeles că nu mă pricep prea bine la capitolul fashion. De altfel, eu optez mereu pentru haine în care să mă simt cât mai relaxat. Aș putea să spune că sunt adeptul stilului casual-elegant.

Contraste vestimentare. Adesea port cămăși și sacouri. Am în șifonier asemenea haine de mai multe modele și texturi. Totuși, majoritatea cămășilor sunt în nuanțe mai deschise sau pastelate. Pe când sacourile sau jachetele sunt în culori de gri sau albastru închis. Așa că deseori îmi place să le asortez și obțin un look elegant în contrast de alb-negru.

Despre accesorii. De acest capitol se ocupă în exclusivitate stilistul meu. Aici, chiar pot să menționez că am încredere deplină în el și niciodată nu m-a dezamăgit. De exemplu, la look-ul meu din poze am mai multe accesorii. Vorbesc despre acele medalii. Din păcate, nu știu ce înseamnă însă îmi plac. În plus, am și o broșă în formă de broască țestoasă. Am primit-o de la o fată din Iași. Noi am cântat în duet și mi-a spus că aceasta mă va ajuta să trăiesc mai mult. Așa că am luat-o și la această ținută, alături de alte câteva accesorii.

IMG_8045 IMG_8052

IMG_8064

Autor: Svetlana Gore

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Art & Fashion Show „Sentimente” – Lăsați-vă ademenit de lumea modei, artei şi a epatării