Stilul impecabil al divei „Coco Chanel de Rusia” – Evelina Khromtchenko

Evelina Khromtchenko este imaginea stilului impecabil și a bunului gust în materie de modă în Rusia, dar este apreciată pentru outfit-urile sale în toată lumea. După 13 ani de experiență ca redactor-șef la versiunea rusească a revistei L’Officiel, a devenit consultant pentru rubricile de modă la Cosmopolitan și Elle, și-a înființat propria agenție de PR și prezintă emisiunea despre modă și stil Модный Приговор. Astfel, Evelina Khromtchenko a devenit o divă supranumită „Coco Chanel de Rusia”.

2

Sursa poza: www.haute-pepper.com

Puternică, inteligentă și stilată, Evelina nu încetează să își bucure cititorii site-ului său evelinakhromtchenko.com cu sfaturi și recomandări despre tot ce înseamnă o ținută bine asortată.

1 3 4

Sursa poze: www.businessoffashion.com

Stilul Evelinei este unul clasic și elegant. Aceasta își învață fanii să respecte regulile ținutei clasice și spune că un look impecabil este și va fi întotdeauna format din: cămașa albă, pantalonii negri și o eșarfă colorată. Experta în modă este adepta liniilor bine-definite și a combinațiilor armonioase de culori. Totuși, de cele mai dese ori o putem observa în negru și alb sau purtând o nuanță aprinsă, asortată întotdeauna cu un colier masiv.

5 Christian Dior: Front Row - Paris Fashion Week : Haute-Couture Fall/Winter 2014-2015 8

Sursa poze: www.zimbio.com

Fiind o femeie de afaceri, multe dintre întâlnirile sau evenimentele la care este invitată poartă un caracter oficial și necesită o ținută alb-negru, în care Evelina se simte întotdeauna foarte bine și nu e vorba mereu de cămașă clasică și pantaloni la dungă. Uneori, poartă un pulover casual alb sau o bluză-sacou roz pal și pantaloni cu print. Nelipsiți din șifonierul ei sunt pantofii stiletto, la care nu renunță niciodată. Astfel, orice nu ar purta, Evelina emană mereu un aer de business lady.

9 10 11

Sursa poze: www.wterritory.ru

Chiar și o ținută lejeră, fiind purtată de Evelina Khromtchenko, capătă eleganță. Stilul minimalist este și el prezent în ținutele ei. O pereche de blugi, palton oversized și pantofi stiletto sunt piesele must-have ale Evelinei în care apare la unele petreceri sau prezentări de modă.

12 13Evelina+Khromtchenko+PFW+Front+Row+Alexis+YWInzCBF8sYxthecablook-darya-kamalova-russian-italian-fashion-blogger-blonde-short-hair-pixie-cut-street-style-whats-inside-you-by-eleonora-carisi-outfit-asos-long-red-coat-steven-heels-shopbop-milan-fashion-week-aw14-15-arco-della 14

Sursa poze: www.businessoffashion.com

Unele ținute ale prezentatoarei sunt destul de sofisticate, din stofe cu nuanțe aurii precum rochia neagră cu o croială complicată, care cu siguranță îi pun în evidență stilul unic.

15 16

Accesoriile sunt elementele cheie ale stilului Evelinei Khromtchenko. Faptul că este deseori numit chiar „stilul genial” de unii critici de modă, se datorează și colierelor masive pe care Evelina le asortează la majoritatea ținutelor sale. Colierul în formă de pasăre, impregnat cu pietre, este asortat cu o bluză simplă albă și un sacou clasic negru. Bijuteriile ei constituie baza look-urilor sale, astfel prezentatoarea emisiunii despre stil și modă deseori optează pentru coliere impunătoare.

18 19 2120

Sursa poze: www.zimbio.com

Pe covorul roșu Evelina deseori optează pentru rochii lungi, versatile și extrem de elegante. Alege de cele mai multe ori negrul sau albul, dar o putem observa și într-o rochie de o nuanță vie precum cea galbenă. Modelul cu trenă, executat dintr-un material ușor, cu pliuri, pune în valoare feminitatea și eleganța Evelinei. În timp ce toate vedetele încearcă să șocheze publicul cu ținutele lor extravagante, Evelina rămâne fidelă stilului clasic și este întotdeauna observată.

24252726Evelina-Khromchenko-223 KRYL6650

Sursa poze: www.fit4brain.com

Uneori, stilul Evelinei aduce aminte de cel al lui Sarah Jessica Parker, prin asortarea chibzuită a unor articole clasice cu cele curajoase, precum ținuta de mai jos, compusă din bluză, pantaloni clasici negri și palton cu un print jucăuș. La fel și fusta galbenă cu franjuri este într-un contrast plăcut de textură și culoare cu puloverul gri deschis dintr-o stofă tricotată.

28 Valentino: Front Row - Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2014 30 steet-style-evelina-khromtchenko.nocrop.w840.h1330.2x

Sursa poze: www.evelinakhromtchenko.com

Autor: Nelly Șargu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Celebrity Style / Descoperă apartamentul actriţei Sarah Jessica Parker din Manhattan