What`s in your bag, Olga Stepanenco? „În mediu geanta mea cântărește 5 kg”

Geanta unei femei poate fi considerată un adevărat mister. Și pentru că echipa Fashion Guide e curioasă, și-a propus să afle ce ascund în geantă vedetele autohtone. Astfel, am lansat un nou proiect: „What’s in your bag?”

stepa web

Stilista Olga Stepanenco ne-a dezvăluit pentru ce ținute optează atunci când lucrează, unde preferă să facă shopping și ne-a arătat ce poartă de obicei cu ea în geantă. Mai mult, veți afla de ce mereu geanta Olgăi este foarte grea și care sunt lucrurile fără de care nu iese din casă.

IMG_9484 IMG_9448 IMG_9461 IMG_9519 IMG_9523 IMG_9534 IMG_9541 IMG_9544

IMG_9716 IMG_9725

Stilul meu vestimentar este divers. Îmi place să fiu mereu diferită, iar pentru acest lucru nu este obligatoriu să ai o garderobă imensă. Este important să găsești  noi idei de asortare cu piesele vestimentare pe care le ai deja în dulap și să cumperi mai des accesorii noi.

Fac shopping spontan. Atunci când văd piesa vestimentară care-mi place și sunt sigură că am nevoie de ea și am cu ce o purta, o cumpăr imediat. Nu am nicio haină pe care nu am purtat-o măcar o dată sau care nu am folosit-o în diverse proiecte foto. De obicei fac investiții rezonabile. Fac shopping atât în Europa, cât și la Chișinău. De asemenea, mereu susțin designerii autohtoni și cumpăr haine create de ei.

Brandul pentru mine nu contează. Uneori un designer necunoscut din Georgia poate face haine mult mai bune și la fel de calitative decât Prada.

La serviciu îmbrac doar haine în care mă simt comod. Consider că fiecare trebuie să se îmbrace în funcție de locul și ocazia la care trebuie să fie prezent. Dacă lucrați doar în oficiu, atunci vă puteți permite să purtați un costum și o pereche de încălțăminte cu toc mai mic. În cazul în care aveți mult de alergat prin oraș, atunci nu vă puteți isprăvi fără o pereche de sneakeri stilați.

Culoarea preferată este nuanța lavandei.

Geanta mea preferată este geanta de zi cu zi, care trăiește o viață activă împreună cu mine. Ea mereu este foarte grea, de aceea nu cumpăr genți scumpe. Personal, prefer geanta de la Zara, pe care am procurat-o la Roma. De regulă, geanta de zi cu zi mă însoțește la diverse evenimente, proiecte foto și călătorii și o port aproximativ un an de zile. 

În geantă port căști, reviste, cărți, încărcătorul portabil, trusa pentru cosmetică, reportofonul, apă, clame pentru haine, parfum. În mediu geanta mea cântărește 5 kg. Fără glume! (zâmbește)

Cel mai straniu lucru care a fost vreodată în geantă sunt monedele internaționale. Îmi pare rău să le scot, de aceea pot să am în geantă copeici, grivne, euro, zloți.  La fel pot să am  biletele de la concerte, spectacole, muzee sau galeriile de artă pe care le-am vizitat.

Nu ies din casă fără ochelarii de soare și planul zilei.

Dacă ar trebui să port în geantă doar 3 lucruri acestea ar fi: credința, speranța și dragostea.

După întâlnirea cu echipa Fashion Guide, în geanta Olgăi Stepanenco și-au făcut loc două produse noi – rujul Ultra Colour Indulgence și oja Gel Finish de la AVON.

Foto: Iuri Cazac 

Partener: AVON

 

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Cum ne îmbrăcăm în primăvara 2014? Află care sunt piesele-cheie / FOTO