Travel Diary / Cumpărături esențiale pentru o călătorie perfectă #Italy

Bagajul potrivit are o contribuţie esenţială pentru o vacanță de lungă durată. Dacă vei fi departe de casă mai mult de două săptămâni e important să ai cu tine tot ce îţi trebuie pentru a nu te priva de confortul obișnuit.

Înainte de a planifica ce să pui în valiză, informează-te despre locul în care ajungi. Este important să știi cum e clima, cultura locului în care mergişi ce activităţi ţi-ai propus să faci. Acestea te vor ajuta să alegi lucrurile potrivite pentru călătorie. De asemenea dacă intenționezi să ai cu tine în avion un bagaj mare de mână, e important să știi că nu ai voie să transportezi cu tine produse cosmetice cu conținut mai mare de 100 ml. Soluția ideală e să procuri tot ce ai nevoie pentru călătorie chiar din magazinele “duty free din aeroport“, unde cu siguranță găsești produse calitative, brand-uri renumite la prețuri accesibile.

Iată care e must-have-ul fiecărei călătorii:

– Alege valiza potrivită. Aceasta trebuie să fie de calitate, rezistentă şi uşor de manevrat. E preferabil să ai două bagaje: unul mai mare, pentru cală și altul mai mic, de mână, pe care îl poţi pune în compartimentul de deasupra scaunului din avion.

IMG_1509

– O geantă maxi în nuanțe uni care să se potrivească la orice ținută. Nu uita că și aceasta trebuie să fie încăpătoare.

IMG_1283

– Crema pentru protecție solară. Fie că alegi o destinație exotică sau una mai puțin călduroasă, o cremă cu protecție solară trebuie folosită de fiecare dată când ieși din casă.

IMG_1599

Produse de îngrijire a feței. Tenul e cel mai sensibil la schimbările climaterice și de fus orar, din acest motiv, îngrijirea corectă a feței e esențială. O cremă hidratantă pentru față și ochi, demachiant, loțiune tonică, un gel împotriva acneei, un BB cream sau un CC cream e tot ce ai nevoie pentru a menține tenul perfect.

IMG_1665

IMG_1669

IMG_1682

IMG_1686

Parfumuri cu aromă proaspătă sau florală. În magazinele specializate Dutty Free Moldova găsești o gamă variată de parfumuri produse de cele mai renumite brand-uri. Cele cu arome de flori sunt în top vara aceasta. Le găsești la brand-uri precum Dior, Dolce & Gabbana sau Marc Jacobs.

IMG_1760

IMG_1763

IMG_1803

– Rujuri și blush-uri. Naturalețea și stilul romantic e în vogă în acest sezon, de aceea alege o nuanță de ruj care se potrivește perfect tenului tău și altul cu o nuanță mai aprinsă care va arăta superb pe un ten bronzat. Ceea ce ține de blush, optează pentru unul în nuanțe aurii – acesta îți va face tenul să strălucească.

IMG_1633

IMG_1664

IMG_1611

IMG_1604

– Strecoară şi o carte sau o revistă în valiza ta. Sunt utile pentru citit în avion și te vor ajuta să te relaxezi.

IMG_1553

Bon Voyage!

IMG_1834

Nu uitați să urmăriți paginile de Facebook și Instagram pentru a vedea si urmatoarele postări.

Partenerul proiectului compania #Dufremol www.facebook.com/dutyfree.md

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Bridal News / Tatiana Balaban a creat o colecție exclusivă pentru viitoarele mirese