Beauty Travel Kit / Planifici o evadare de weekend? Produse pe care să le pui în valiză

Orice femeie are nevoie să se simtă frumoasă, comod și fresh mai ales atunci când călătorește. Pentru un look bine pus la punct este necesar ca beauty kit-ul să conțină produsele primordiale, pe care să le folosiți zilnic și care să contribuie esențial la ritualul de frumusețe, dar și la starea de spirit. 

După ce am analizat mai multe produse pentru îngrijirea feței și corpului pe timp de vară, dar și cele pentru înfrumusețare, am creat o listă cu 9 produse perfecte pentru acest sezon pe care le-am găsit în magazinele Duty Free. 

E foarte important ca pielea să fie hidratată, curată și protejată în zilele caniculare, iar make-up-ul să fie minim și rezistent.

IMG_1785

Iată 9 produse care chiar fac diferenţa:

1. Gel anti-blemish de la Clinique – o soluție perfectă pentru femeile care au un ten problematic. Acesta înlătură impuritățile și petele roșii de pe față. Se aplică un strat subțire pe tenul curat de două ori pe zi.

61lw2eEvPIL._SL1500_

2. Demachiant Clinique – un produs care înlătură cu facilitate machiajul de pe pleoape, gene și buze, lăsând o piele catifelată, fără iritații.

3077_e

3. Spray hidratant  de la Clinique – perfect pentru zilele fierbinți de vară. Spray-ul pentru față hidratează imediat tenul și îl puteți folosi ori de câte ori simțiți că fața are nevoie de împrospătare sau curățare. După folosire veți simți o senzație plăcută de răcoare și prospețime.

fab9b8e6248fe23977d28031f691b8fb

4. CC Cream de la Chanel – denumirea sa fiind o prescurtare de la „color control/complete correction” . Acesta este un produs multifuncțional care hidratează pielea, ascunde imperfecțiunile, oferă protecție solară, minimizează porii, matifiază, dar și corectează culoarea tenului printr-un procent de pigmenți de fond de ten mult mai mare decât cel al unui BB Cream.

Chanel-CC-cream-Vogue-7Aug13-PR_b

5. Rimel Dior Addict – produsul lungește genele momentan și le face mai dense. Consistența Dior Addict It-Lash se deosebește prin ușurime – produsul nu îngreuează genele și nu se simte pe ochi.

covers_sku-Y0698100-F069810092-082014

6. Lip Gloss Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Oil – luciu de buze, balsam, tint, toate acestea sunt combinate într-un singur produs. Are o textură confortabilă, conferă volum, nu usucă buzele, nu le face lipicioase și păstrează culoarea intensă. Volupte Tint-in-oil este un mix special de 5 uleiuri hrănitoare – ulei de sâmburi de caisă, ulei de semințe de macadamia, ulei de coriandru, ulei de jojoba și ulei de floarea pasiunii.

 

NMC1T4P_mk

7. Chanel Rouge Coco Shine – nu doar înfrumusețează buzele, ci le oferă și confort datorită componenților activi de hidratare. Are o textură fină și rezistentă, cu un aspect glossy, fiind ideal pentru folosire zilnică.

02-896738

8. Clinique Sun – cremă pentru corp cu factor de protecție solară SPF 50. Tehnologia inovatoare Solar Smart stabilizează o protecție de nivel înalt împotriva razelor UVA și UVB. Este delicată și conține antioxidanți care previn orice degradare cauzată de soare.

vv-6nhf010000_bz

9. Parfum Chanel Chance Eau Fraiche – este un parfum cu arome proaspete de flori și esențe de pepene verde. Unul dintre ingredientele principale din compoziția acestui produs este iasomia care îi oferă o aromă unică și delicată. Acesta poate fi folosit în orice moment al zilei și este perfect pentru o zi călduroasă de vară.

CHANEL-CHANCE-EAU-FRA-CHE-No_F878EAC7

www.dutyfree.md

www.facebook.com/dutyfree.md

Fashion Guide / instagram.com/fashionguide.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Ce accesorii pentru păr purta Brigitte Bardot?