Workshop-ul „I love shopping” – un eveniment cu concept inedit

Pentru prima dată în Chișinău, compania TRAVEL POINT MOLDOVA, organizează WORKSHOP-UL „I LOVE SHOPPING”, având în calitate de invitat Palas Mall Iași, care își va prezenta colecțiile brandurilor renumite, venind astfel în întâmpinarea pasionaților de shopping și iubitorilor de modă.

Interacțiunea cu publicul din Republica Moldova va fi realizată printr-un eveniment cu un concept inedit, cu toate ingredientele unei seri reușite.

 

banner fashion

 

Ești pregătit de cumpărături? Joi, 10 martie 2016, de la ora 18.30, Palas Mall îi invită pe toți cei interesați de noutățile din domeniul fashion la workshop-ul „I LOVE SHOPPING”, care se va desfășura la Hotelul Jolly Allon, din Chișinău. Evenimentul le va oferi celor prezenți acces la informații despre brandurile prezente în Palas Mall și nenumăratele atracții pentru petrecerea timpului liber. De asemenea, vor fi prezentate ultimele tendințe în modă, de către bloggerițele pe teme fashion Daniela Macsim (Iași) și Ana Ciorici (Chișinău), care le vor vorbi despre ce culori se poartă anul acesta și care sunt ținutele potrivite, în funcție de forma corpului și trendurile fiecărui sezon. Iar cei care vor să se inspire în alegerea garderobei, vor avea posibilitatea să o facă din defilările de modă oferite de brandurile din Palas Mall. Totodată, publicul va afla noutățile în materie de make-up, iar doritoarele vor putea participa la sesiunile gratuite de machiaj profesional (produsele SEPHORA), de unde vor putea „fura” mici trucuri pentru un look impecabil. Seara va fi completată de muzică de calitate și degustări de șampanie.

Pentre detalii accesați  http://events.travelpoint.md/.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Milano Fashion Week / Versace colecția primăvară-vară 2014