Vezi care sunt pantofii „wow” pentru primăvara 2016

A venit primăvara, iar asta înseamnă că este timpul să renunți la botine și să treci la pantofi, mocasini și sandale. Probabil în garderoba ta sunt zeci de pantofi extraordinari, dar asta nu înseamnă că poți să treci cu vederea peste cele mai cool tendințe ale acestei primăveri. Pentru a fi în pas cu moda, vezi pentru ce modele de încălțăminte face să dai bani în acest sezon.

Street Style 2016_51

BLOCK HEELS. După ce o bună perioadă de timp, asemenea pantofi erau ignorați, acum se pare că au devenit vedetele sezonului. Pe lângă faptul să cunt confortabili, tocurile pătrate vor conferi look-ului tău un plus de valoare.

01 block heels

SILVER SHOES. În această primăvară renunță la culorile banale pentru sandale, pantofi și mocasini. Look-ul tău va fi „wow” dacă vei opta pentru încălțăminte argintie. Tendința este pe placul fashionistelor care se afișează peste tot cu asemenea pantofi.

06 SILVER SHOES

BOLD PLATFORMS. Renumiți încă din sezonul trecut, asemenea pantofi sunt la modă și în această primăvară. Dacă încălțămintea îți pare brutală, atunci îți recomandăm să optezi pentru o culoare mai deschisă.

02 BOLD PLATFORMS

FUN PLATS. În această primăvară, designerii ne recomandă cu încredere să experimentăm și să optăm pentru o pereche de sandale, balerini sau pantofi ornamentați cu diverse flori colorate. Efectul va fi wow!

03 FUN PLATS

LOAFERS SLIDES. În acest sezon, nu renunța la mocasine. Iar dacă vrei să fii în vogă, atunci dute la magazin și cumpără mocasini care nu îți vor acoperi călcâiul. Asortați la o perechi de jeanși, loaferii slides vor arată perfect.

09 LOAFERS SLIDES

MULES. Sandalele „mule” sunt inspirați din moda pariziană. Pe lângă faptul că sunt în tendințe, încălțămintea este la fel de confortabilă. Acesta este unul dintre motivul pentru care frumoasa Marylin Monroe opta pentru ei.

05 MULES

SNEAKERS. Dacă într-o dimineață frumoasă de primăvară nu vei fi ști cum să te îmbraci, atunci optează pentru sneakeri. Adidașii au devenit un must-have în garderoba de bază. Au devenit atât de populari, asemenea rujului roșu sau „little black dress”.

08 SNEAKERS

GLADIATORS. Sunt ușori, sexy și originali. De ce poți să mai ai nevoie? Sandalele inspirate din Roma Antică se bucură de o popularitate imensă în zilele noastre, așa că nu mai au nevoie de nicio prezentare.

04 GLADIATORS

LACE-UP HEELS. Dacă nu poți renunța la pantofii cu toc, dar nu vrei să fii banală, atunci designerii au găsit soluția. Aceștia au creat „pantofii gladiators”. Fashionistele sunt înnebunite după tendință și le combină la diverse look-uri originale.

07 LACE-UP HEELS

Sursa foto: www.asos.com 

Autor: Svetlana Gore

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Prezentarea rochiilor de nuntă şi de seară – Fashion Show Wedding Day 2017