Proiect Fashion Guide / Alegerea Doinei Popov: oja Avon Gel Finish în nuanța bleu

Nuanțele pastelate în materie de ojă sunt cele mai potrivite în această primăvară. Roz, bej, crem, sau bleu sunt unele din cele mai stylish culori ale acestui sezon. Co-fondatoarea Fashion Guide, Doina Popov alege să poarte anume astfel de nuanțe. Asemenea tip de ojă poate fi combinat cu ușurință la orice look. Manichiura ei este fără cusur datorită ojei-gel marca Avon.

Stilista Doina Popov a optat pentru o ținută compusă din pantaloni clasici de un albastru senin. Look-ul a fost completat de o maletă gri, asortată cu o vestă tip sacou. Manichiura Doinei s-a combinat perfect acestui outfit.

2 3

La momentul actual, Doina Popov se numără printre cele mai solicitate stiliste din Moldova, iar munca acesteia necesită multă mișcare. Așa că ojele rezistente în culori pastelate îi conferă anume acea flexibilitate și versatilitate de care are nevoie.

6

541-682x1024

Nuanțele alese de Doina, Mint To Be și Rain Washed, fac parte din noua gamă Gel Shine de la Avon. Ojele oferă culoare intensă dintr-o singură aplicare și aspect de manichiură cu gel. Pentru un plus de strălucire și rezistență aplică și noul Top Coat. Ojele sunt disponibile spre comandare începând cu 5 mai.

 

Pentru a comanda produsele contactează Reprezentantul tău Avon sau caută unul pe www.facebook.com/Avon.md

Foto: Yan Colors

Text: Svetlana Gore

www.avon.md

Click pentru femei ROZ full page 210x242mm_PREVIEW

*conținut publicitar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
6 moduri în care poți purta un hanorac gri / FOTO