Tendințe extravagante și elemente chic pentru vara 2016

Rochiile rebele, sandalele neobișnuite și rucsacurile casual vor dicta moda străzii în acest sezon. Care sunt noile tendințe și cum reușim să le integrăm în garderobă?

Rochia-pijamă este considerată una dintre cea mai sexy și senzuală tendință din această vară. Acestea sunt create din materiale extrem de fine și de cele mai multe ori sunt decupate sau ornamentate cu flori croșetate. Pentru un look elegant, rochiile-pijama sunt asortate cu sacouri masculine.

slip dress 2

Sursa foto: www.tommyton.com

slip dress 1

Sursa foto: lifeoutfit.com

slip dress 3

Sursa foto: www.whowhatwear.co.uk

Off Shoulder. Se pare că fashionistele adoră să opteze pentru bluze sau rochii cu umerii goi. Asemenea outfit-uri sunt foarte versatile și pot fi purtate oriunde, inclusiv și la plajă.

14

Sursa foto: www.fashiongonerogue.com

off shoulder 1

Sursa foto: www.hellofashionblog.com

off shoulder 2

Sursa foto: www.bloglovin.com

Ruffled dress. Tendința se bucură de o eleganță și un rafinament aparte. Rochiile vaporoase, în mai multe straturi și cu aplicații florale sunt favoritele sezonului. Look-ul este recomandat nu doar la plajă, dar și la o petrecere în aer liber.

ruffled dress 4

Sursa foto: lili-claspe.tumblr.com

ruffled dress 1

Sursa foto: wwd.com

ruffled dress 2

Sursa foto: www.theyallhateus.com

Tricouri albe cu inscripții. Atunci când hainele noastre nu reușesc să transmită gândurile pe care le avem, putem să îmbrăcăm  tricouri cu inscripții. Designerii recomandă să optăm pentru unele albe cu imprimeuri negre. Acestea vor putea fi combinate cu orice piesă vestimentară în stil clasic, office și casual.

t shirt 1

Sursa foto: goneawaybluebird.tumblr.com

t shirt 2

Sursa foto: www.zara.com

Fusta denim. În această vară vei fi stylish dacă vei purta orice accesoriu vestimentar din jeans. Îți recomandăm în special fusta denim. Asortată cu o bluză, cămașă sau orice top vei avea un outfit de invidiat.

12

Sursa foto: www.beautymarklady.com

11

Sursa foto: www.couturezilla.com

Sandale „Chunky”. În acest sezon sunt în vogă sandalele florate, colorate și cele cu aplicații ce iese din tiparul normalității. De altfel, fashionistele le asortează și cu o pereche de ciorapi.

sandals 3

sandals

sandals

Sursa foto: www.vogue.com

Coroniță. Vara aceasta va trebui să renunți la coronița de flori în favoarea uneia adevărate. Tendința se bucură de popularitate mare, iar din acest motiv, ar fi păcat să nu profităm de ocazie.

crown

Sursa foto: www.jenniferbehr.com

Rucsac. Optează pentru un rucsac drăguț, care se va combina de minune cu orice ținută de a ta. Fie că îmbraci o rochie vaporoasă, fie o fustă creion, rucsacul va fi elementul chic al ținutei.

rucksack 1

Sursa foto: www.bloglovin.com

Text: Svetlana Gore

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Chanel, colecția Pre-Fall 2015 / FOTO