Fashion Guide Tips: Testează-ți cunoștiințele în protecția solară

Pentru că Fashion Guide are grijă de pielea ta și de modul în care te bronzezi, noi îți punem la încercare cunoștințele tale din acest domeniu. În mai multe materiale ți-am oferit zeci de sfaturi și secrete despre cum să te expui corect la soare, și pentru a fi sigure că ai însușit lecția, îți propunem un test. 

Felicia ți-a pregătit un test pe care îl puteți găsi în trusa de vară. Acesta conține cinci întrebări cât se poate de simple, și de altfel, răspunsurile cărora îți vor asigura un bronz minunat. Deci, ia un pix și o foaie și notează variantele de răspuns care crezi că sunt corecte. Și… nu trișa! Succes.

image

Sursa foto: www.vogue.com

Testează-ți cunoștiințele în protecția solară

DA sau NU ?

1. Acțiunea de durată a razelor solare provoacă îmbătrânirea prematură a pielii și apariția precoce a ridurilor crescând  riscul apariției cancerului de piele. DA sau NU

2. Avantajele produselor cu protecției SPF 30 este dublu mai mare comparativ cu SPF 15 la aceeași cantitate folosită. DA sau NU

3. Produsele de protecție solară rezistente la apă se vor folosi repetat în timpul exercițiilor fizice sau băilor de apă. DA sau NU

4. Folosirea pentru față a produselor de protecție solară cu SPF 15 este suficientă pentru zilele obșnuite. DA sau NU

5. Buzele nu au auto-protecție împotriva soarelui sau vântului. DA sau NU

Acum, că ai răspuns la aceste cinci întrebări îți propunem să vezi și variantele corecte.

doutzen-kroes2

Sursa foto: www.rumahphoto.wordpress.com 

Răspunsuri:

1. DA. Razele UVA și UVB pot provoca arsuri sau îmbătrânirea pielii sau cancer de piele.

2. NU. Gradul de protecție al produselor solare cu SPF 15 respinge 93%  iar gradul de protecție al produselor solare cu SPF 30 este de 97%.

3. DA. În timpul exercițiilor fizice sau băilor de apă, se recomandă folosirea produselor de protecție solară mai des decât 1 dată în 2 ore.

4. NU. Unica modalitate sigură de a proteja pilea de acțiunile negative ale razelor solare este folosirea produselor cu protecție solară atât pe față, cât și pe suprafețele neacoperite ale pielii.

5. DA. Buzele sunt extrem de sensibile la acțiunile negative ale razelor solare de aceea au nevoie de protecție sistematică.

Nivelul cunoștințelor tale în protecția solară:

Dacă aveți între 4-5 răspunsuri corecte: Felicitări, sunteți suficient de informat pentru a vă asigura protecția solară folosind produse potrivite tipului tău de piele.

Dacă aveți 3 sau puține  răspunsuri corecte: Dvs aveți nevoie de informație suplimentară pentru a vă asigura protecția pilei  încă din momentul alegerii produselor de protecție solară cu SPF-ul și cantitatea potrivită tipului tău de piele.

 

P.S Produse pentru protecția solară puteți găsi în rețeaua de farmacii Felicia, tot acolo poți găsi Trusa de vară – Ghidul tău pentru o vară perfectă! Mai multe detalii le puteți găsi AICI

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
STREET STYLE / TOKYO FASHION WEEK SS 2015