Detaliile rafinate fac diferența. Admiră noua Colecție Raquette Bridal Fall 2016

Croială clasică, elemente etno stilizate, broderii fine și accesorii vintage. Acestea sunt doar câteva dintre detaliile rafinate a rochiilor din colecția Bridal Fall 2016 semnată de Raquette

Creațiile vestimentare sunt predestinate să revoluționeze tendințele în acest domeniu. Obișnuitele rochii de mireasă deja nu mai sunt recomandate. Dacă vrei să fii o mireasă chic, atunci ține cont de tendințe și optează pentru o rochie frumos reinventată.

12

Minimalismul și clasicul este prețios și reprezintă cea mai actuală tendință a sezonului. Rochiile au o croială simplă și conferă un aer vintage. Ținutele sunt lejere, așa că materialul curge lin și elegant pe corp.

1415 13 8 67

În colecția Raquette Bridal Fall 2016 găsim și rochii ce aduc aminte de ii. Creatoarele de modă au reinventat rochia albă de mireasă și i-au inclus câteva elemente tradiționale stilizate.

32 5

4

Dantela este prețioasă și în acest sezon. Rochiile din asemenea țesături sofisticate sunt scumpe și, mai presus de toate, în topul tendințelor. Asortată cu o voaletă gingașă, lookul devine impecabil.

16 17 18 27 28

26

În colecția de la Raquette sunt și rochii cu elemente de țesăturile extrem de moi și firave. Accentele au fost, însă, inversate. Dacă adesea din tul era realizată fusta sau trena, atunci, acum mânecile sunt în centrul atenției.

19 20 21 22

Miresele mai nonconformiste pot schimba tradițională rochie pe o salopetă. Look-ul din colecția Raquette este foarte original. Pantoloni și mâneci cloș, spatele gol și un cordon elegant la spate. Asta este mai mult decât și-ar dori orice femeie.

119 10

În colecția Raquette Bridal Fall 2016 un accent deosebit îl reprezintă pălăriile. Se pare că acest accesoriu completează cu succes outfit-ul unei mirese moderne.

2324 25

Text: Svetlana Gore

www.maisonraquette.com

Despre brand: 

Raquette este rezultatul viziunii unui duet feminin – Violette și Dana – două surori, care la un moment dat au hotarât că trebuie să ducă mai departe profesia mamei lor și pasiunea sa pentru modă. Violette (26) este creionul care schițează toate colecțiile Raquette (opt la număr – anual). Dana (23) se face vinovată de faptul că produsul Raquette este recunoscut și dorit instant, fiind Brand Manager-ul și fotograful oficial al Casei. Din 2012, surorile Dana și Violette continuă să creeze pentru Maison Raquette, o casă de modă care are în spate o familie, o echipă de profesioniști și multă dedicație pentru tot ce înseamnă frumos. Raquette reflectă stilul effortless chic, fiind recunoscut în design-ul minimalist și produsele versatile.

maison-raquette-sisters-dana-and-violette-basoc

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
foto
Cele mai stilate vedete a lunii iulie / Foto