Clasic și sexy! Descoperă colecția toamnă-iarnă 16/17 semnată de Raquette

Pantaloni evazați și salopete one-color, rochii elegante și mulate pe corp, paltoane și sacouri super elegante sunt câteva dintre piesele vestimentare care vor face furori în sezonul de toamnă-iarnă 16-17.

În noua colecție Raquette, designerii au reușit să balanseze perfect cu tendințele pentru a crea ținute clasice și, totodată, sexy. Astfel, colecția Ready to Wear Fall/Winter 16-17 este un mix de stiluri, culori și tendințe. Elemente croșetate, ținute all-black urmate de all-white sunt puținele dintre exemplele care te vor cuceri din colecția marca Raquette.

01 coverColecția abundă în rochii elegante în culori clasice, precum negru, alb, crem sau serenity. Croiala rochiilor este atât de deosebită încât a devenit cartea de vizită a brandului Raquette. Majoritatea rochiilor sunt mulate pe corp și dispun de câteva accente firave și sexy. Unele dintre acestea sunt croiala gingașă la brâu, decupări în zona pieptului sau tăieturi adânci a fustelor.

19 3

maison raquette ready to wear fall-winter 16-17 by dana and violette basoc 1 Collage

maison raquette ready to wear fall-winter 16-17 by dana and violette basoc 2 Collage

28

27 25Raquette ne propune pentru sezonul de toamnă-iarnă să scoatem picioarele în evidență. O gamă variată de pantaloni și salopete au fost create în noua colecție Ready to Wear. Pantalonii cloș au fost asortați cu o bluză de mătase. Look-urile obținute sunt perfecțiunea eleganței.

maison raquette ready to wear fall-winter 16-17 by dana and violette basoc 3 Collage

8 14Alte elemente must-have ale sezonului sunt sacourile și paltoanele. Raquette a reușit să conceapă ținute smart pentru office, dar care sunt, fără îndoială, și sexy. Sacourile au fost create din stofă lejeră și se așează cu ușurință pe corp. Paltoanele sunt stylish datorită culorii și lungimii. Asemenea paltoane îți vor completa de minune outfit-ul pentru sezonul rece.

maison raquette ready to wear fall-winter 16-17 by dana and violette basoc 4 Collage

22

maison raquette ready to wear fall-winter 16-17 by dana and violette basoc 5 Collage

18 16Printre creațiile vestimentare semnate de Raquette sunt și mai multe look-uri imaculate. Ținutele sunt all white, iar pe alocuri se ivește și culoarea serenity. Imaginar, look-urile îți redau o stare de prospețime. Pentru a-ți crea și tu o astfel de ținută ai nevoie de o bluză office, o fustă midi creion și îți mai rămâne decât să le porți cu atitudine.

maison raquette ready to wear fall-winter 16-17 by dana and violette basoc 6 CollageChocker-ul este un alt element prezent în colecție. Motivul a redat un aer rafinat, clasic și sexy.

maison raquette ready to wear fall-winter 16-17 by dana and violette basoc 7 Collage

6 13

Text: Svetlana Gore

www.maisonraquette.com

Despre brand: 

Raquette este rezultatul viziunii unui duet feminin – Violette și Dana – două surori, care la un moment dat au hotarât că trebuie să ducă mai departe profesia mamei lor și pasiunea sa pentru modă. Violette (26) este creionul care schițează toate colecțiile Raquette (opt la număr – anual). Dana (23) se face vinovată de faptul că produsul Raquette este recunoscut și dorit instant, fiind Brand Manager-ul și fotograful oficial al Casei. Din 2012, surorile Dana și Violette continuă să creeze pentru Maison Raquette, o casă de modă care are în spate o familie, o echipă de profesioniști și multă dedicație pentru tot ce înseamnă frumos. Raquette reflectă stilul effortless chic, fiind recunoscut în design-ul minimalist și produsele versatile.

maison raquette dana and violette basoc

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Instagram moment / Cum poartă blugii supermodelele #fashion #jeans