Motive orientale și florale. Colecțiile Spring 2017 prezentate la London Fashion Week / PART II

Motive inspirate din culturi orientale, aplicații hazlii pe țesături din denim și rochii romantice. Sunt accente memorabile din ținutele prezentate la Londra. Fashion Guide a selectat cele mai frumoase colecții, le-a analizat minuțios și a realizat un scurt review. Admiră a doua parte a colecțiilor pentru sezonul de primăvară-vară Ready to Wear 2017.

J.W.Anderson. Designerul a știut limita exactă în momentul în care, pur și simplu, se pare că a pictat pe haine. Trecerea gingașă de la roz la albastru și spre galben au atras toate privirile. În colecția de primăvară-vară 2017, este original modul în care a fost reprodus puloverul și geacă groasă.

J.W.Anderson 02 CollageJ.W.Anderson 03 CollageJ.W.Anderson 04 CollageJ.W.Anderson 01 Collage Gareth Pugh. Designerul a creat ținute excentrice și de avangardă. Movul intens din abundență, aplicațiile aurii masive și linii drepte ce cad irațional pe haină, au conferit o alură atipică colecției.

Gareth Pugh 01 Collage Gareth Pugh 02 CollageMary Katrantzou. Se pare că designerul a fost profund inspirat de cultura egiptenilor, motiv pentru care ținutele te duc cu gândul în acea țară. Culorile de galben și albastru au prins un alt contur în colecția prezentată.

Mary Katrantzou 01 Collage Mary Katrantzou 02 Collage Mary Katrantzou 03 CollagePeter Pilotto. Privirile pasionatelor de modă au fost îndreptate exact pe look-urile create din denim cu aplicații grafice hazlii. Creațiile au ieșit, într-un final, pe cât de casual, pe atât de glamour.

Peter Pilotto 01 Collage Peter Pilotto 02 Collage Peter Pilotto 03 CollageMargaret Howell. Dacă te întrebi cum va fi la modă să te îmbraci la birou în primăvara 2017, atunci răspunsul îl găsești în această colecție. În viitorul sezon, achiziționează neapărat o fustă midi plisată.

Margaret Howell 01 Collage Margaret Howell 02 CollageVersus. Colecția este un mix inteligent dintre două stiluri: grunge și chic. Creatorii de modă au găsit echilibrul necesar pentru crearea unor ținute masculine potrivite pentru femei. Hainele rock și military sunt hitul viitorului sezon.

Versus 01 Collage Versus 02 Collage Versus 03 CollageSimone Rocha. Una dintre cea mai romantică și feminină colecție prezentată pe podiumul din Londra. Linia vestimentară este exact ceea de ce are nevoie o domnișoară: multe flori, rochii din mătase și culori calde.

Simone Rocha 01 Collage Simone Rocha 02 Collage Simone Rocha 03 Collage

Sursa foto: www.businessoffashion.com

Text: Svetlana Gore

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Aflați ce coafură și make-up se purta în anii’30 / GALERIE FOTO