Androgin, sport și clasic. Colecțiile Spring 2017 prezentate la Paris Fashion Week / PART II

Haine maxi, accesorii metalice, elemente regale combinate cu unele sport și multă mătase. Sunt puținele dintre elementele care puternic au ieșit în evidență la prezentarea creațiilor vestimentare de la săptămâna modei din Paris. Fashion Guide le-a analizat cu atenție și a scris un scurt comentariu pentru fiecare dintre acestea. Admiră a doua parte a colecțiilor Ready to Wear Spring-Summer 2017.

Chanel. Ca și în alte sezoane, Karl Lagerfeld a reușit să creeze o colecție impresionantă fără a renunța la amprenta reprezentativă a casei de modă. Tradiționalele costume de tweed au fost reinventate prin câteva elemente sport, precum șepca de baseball purtată într-o parte. Fustele sunt cu mult mai senzuale. A fost folosită mătasea, așa că hainele seamănă mult cu lenjeria. Ținutele au fost completate cu accesorii masive și metalice, precum cercei, coliere și broșe.

Chanel Collage Fashion Guide 1 Chanel Collage Fashion Guide 2 Chanel Collage Fashion Guide 3 Chanel Collage Fashion Guide 4 Chanel Collage Fashion Guide 5Balmain. Colecția este impresionantă și vibrantă de aer primăvăratic. Designerul de la Balmain, Olivier Rousteing a croit haine cu linii evazate, rochii largi, fuste vaporoase și cardigane maxi. S-au prezentat modele transparente tot mai îndrăznețe. Fiecare ținută a fost original accentuată de culorile metalice de auriu și argintiu. În rezultat, a fost obținut un efect hipnotizant de frumos. Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes și Gigi Hadid au strălucit pe pasarela de la Paris.

Balmain Collage Fashion Guide 1 Balmain Collage Fashion Guide 2 Balmain Collage Fashion Guide 3 Balmain Collage Fashion Guide 4 Balmain Collage Fashion Guide 5Fenty x Puma. Colecția a fost revelația săptămânii modei de la Paris. Aceasta a fost creată de renumita interpretă, Rihanna. Look-urile sunt excentrice și se balansează între diverse stiluri; sport, elegant, casual. Hainele abundă în elemente regale, combinate radical cu ghete masive și ciorapi sport. Rihanna, mai nou în calitate de creatoare de modă, a recunoscut că inspirația pentru realizarea liniei vestimentare a fost Maria Antoaneta, ultima regină a Franței.

Fenty x Puma Collage Fashion Guide 1 Fenty x Puma Collage Fashion Guide 2 Fenty x Puma Collage Fashion Guide 3 Fenty x Puma Collage Fashion Guide 4Loewe. Rochiile, puloverele, fustele și pantalonii evazați au fost create în nuanțe de maro pământiu, albastru spre negru, orange, galben și nuanțe de crem. Ținutele au elemente tipice stilului androgin. Colecția este semnată de Jonathan Anderson. Designerul a creat siluete abstracte și geometrice.

Loewe Collage Fashion Guide 1 Loewe Collage Fashion Guide 2 Loewe Collage Fashion Guide 3Stella McCartney. S-a mizat foarte mult pe ținute asimetrice și supradimensionate. Pantalonii propuși pentru sezonul de primăvară-vară 2016 sunt evazați la mijloc, strânși la poale, cu talie înaltă și voluminoasă. Culoarea forte a colecției este verdele de muștar. Găsim și diverse printuri copilărești.

Stella McCartney Collage Fashion Guide 1 Stella McCartney Collage Fashion Guide 2 Stella McCartney Collage Fashion Guide 3Carven. Au fost create bluze transparente, dar cu inițialul concept de pulover. Hainele nu ar fi fost atât de frumoase în lipsa aplicațiilor și imprimeurilor florale. Cât despre stil, designerul a jucat cu două, pe alocuri sport, pe alocuri clasic. Hainele sunt, fără doar și poate, perfecte Ready to Wear în primăvara viitorului an.

Carven Collage Fashion Guide 1 Carven Collage Fashion Guide 2 Carven Collage Fashion Guide 3Givenchy. Este exact acel cocktail vestimentar de care nu poate fi lipsit Paris Fashion Week. Un amalgam de culori electrice, sute de imprimeuri, mii de figuri fie geometrice, fie florale, sau dungi în lung și-n lat. S-a pus valoare multă pe nuanța de roșu, care o regăsim în fiecare element din accesorii sau haine. Cât despre bijuterii, s-au creat coliere masive, lungimea cărora ajunge până la nivelul taliei.

Givenchy Collage Fashion Guide 1 Givenchy Collage Fashion Guide 2 Givenchy Collage Fashion Guide 3Rochas. Feminitate și gingășie, sunt cuvintele care cel mai bine descriu linia vestimentară. Fustele midi, jucăușe și pufoase vor fi preferatele fashionistelor în sezonul cald 2017. Mătasea s-a folosit nu doar în croiala fustelor, dar și în cea a bluzelor. Umerii unor haine au obținut puțin volum datorită materialului de tul.

Rochas Collage Fashion Guide 1 Rochas Collage Fashion Guide 2 Rochas Collage Fashion Guide 3

Sursa foto: www.businessoffashion.com

Text: Svetlana Gore

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
head band
”STYLISH ESCAPE”. PROTEJEAZĂ-ȚI PĂRUL DE RAZELE SOLARE / FOTO