EHO BRIDAL SS’17

Farmecul și frumusețea proprie: Colecţia pentru mirese semnată de EHO

NB__1221

Fiind mireasă în pregătiri este greu să te decizi ce model ți se potrivește mai bine. În asemenea caz, nu trebuie să stai mult pe gânduri, fiindcă Eugen Hudorojcov este gata să îți creeze rochia perfectă de mireasă.  Creațiile lui Eugen permit femeilor să fie încrezute în sine, în farmecul şi frumuseţea proprie. Conceptul rochiei EHO este de a transmite mesajul virginității și divinității. Din acest considerent, recomandăm pentru toate miresele,  să omită goliciunea unor părți intime ale corpului și să lase loc pentru taină și puritate.

NB__1313 copy

Materialele folosite la crearea rochiilor EHO oscilează între mătasea simplă și satinul dur, dantela franceză, macrameu, tafta, voal fin, care uneori sunt îmbogățite cu broderii manuale și cu detalii de cristale strălucitoare. În materie de texturi, tendințele ultimilor ani nu au variat foarte mult, iar ceea ce privește croiala, aceasta se îndreaptă ușor către un minimalism prețios.

„Le sugerez femeile să uite de culoarea alb imaculat și să opteze pentru culoarea ivory sau cea a fildeșului. Iar rochia perfectă nu trebuie să inunde în stiluri și idei. Acest sfat îl dau pentru toate ținutele, nu neapărat cele de mireasă. Stilul pe care îl abordez este unul arhitectural, clasic și tradițional, modern și feminin, cu linii precise și forme definite. La fiecare nouă colecție experimentez arta prin rochiile de mireasă.”  ne povestește Eugen.

NB__0772 NB__1072

Colecţia pentru mirese semnată de EHO este o combinaţie perfectă de forme clasice şi idei moderne. Fiecare mireasa va găsi un model, de parcă adus din visul ei personal. Siluete înfoiate în forma literei “A”, rochii drepte sau de tip “sirenă”, rochii simple şi cele decorate cu dantelă rafinată, funde, flori şi strasuri – ele sunt concepute pentru că orice femei să se simtă la nunta proprie o adevărată regină.

NB__1108

EHO îți crează rochia perfectă din visele tale.

 

EHO showromm: str. Bernardazzi 62
Photograph: Natalia Bostan
Make-up: Irina Ghiduleanov
Hair: Feminim Dom by Cristy Rouge
Fashion Guide

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
EHO
Fall Fashion Walk 2013 / Galerie foto Partea 2