Summer Festival! Hairstyle tutorial: Beach Look de la Avon

Dacă este vară, atunci e party! Fashion Guide și Avon continuă seria de tutoriale în care te învățăm să fii frumoasă și naturală. Ți-am demonstrat cum poți să realizezi un machiaj natural potrivit pentru plajă, iar acum, chiar scoatem toate secretele din cutie. Îți prezentăm toți pașii pentru a obține o coafură lejeră și perfectă pentru o escapadă la mare. Tot de ce ai nevoie este un ondulator, gama de produse Advance Techniques de la Avon și mult entuziasm.

7

1. Primul pas este utilizarea unui spray pentru protecție termică. Acesta trebuie să fie aplicat pe părul umed, iar mai apoi poți folosi liniștită orice uscător și ondulator de păr. Anume Spray-ul pentru protecție termică Advance Techniques de la Avon va avea grijă să nu îți deshidrateze și ardă părul. În plus, spray-ul face părul mătăsos și moale, astfel, coafură se realizează foarte ușor.

DSC_3158

2. De cele mai multe ori, părul se electrizează atât de tare încât renunți să îl mai coafezi. Îți recomandăm Serul pentru păr Smooth as Silk. Acesta reduce din volumul părului și calmează toate firele rebele ori electrizate. Imediat vei simți cum părul devine neted și fin la atingere. Nu uita! După aplicarea spray-ului, părul nu se clătește. Lasă-l să își facă efectul!

DSC_3160

3. Pentru ca părul tău să strălucească exact ca cel al vedetelor de la Hollywood, utilizează produsul ce oferă multă strălucire. Specialiștii recomandă Spray-ul pentru strălucire Advance Techniques de la Avon. Nu doar îl face strălucitor, dar și împiedică electrizarea și încurcarea firelor de păr. Pentru un efect wow, se pulverizează pe părul curat la o distanță de aproximativ 20 de cm.

DSC_3199

4. Pentru a obține acest hairstyle rebel, trage de unele fire de păr, ciufulește puțin buclele și înfoaie părul redându-i un volum natural. Încununează coafura cu spray-ul fixativ Avon Advance Techniques Firm Hold Hairspray. Și acum trebuie să aplici spray-ul pe păr la o distanță de circa 20 de cm. Buclele făcute cu multă grijă vor rezista pentru cel puțin 24 de ore. Spray-ul va menține coafura intactă, iar totodată, părul nu va arăta încărcat. În plus, fixativul va mai oferi o notă de strălucire.

DSC_3278

4

Pentru a comanda produsele contactează Reprezentantul tău Avon sau caută unul pe www.facebook.com/Avon.md

Foto: Iuri Cazac

Hair: Ekaterina Ketrushka

Locaţia: Backstage Music Hall

www.avon.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Fall Fashion Walk 2013 / Vezi o galerie foto impresionantă de la eveniment! Partea 1