Hair tutorial: Music Festival Look de la Avon

Dacă este vară, atunci e party! Fashion Guide și Avon continuă seria de tutoriale în care te învățăm să fii frumoasă și naturală. Ți-am demonstrat cum poți să realizezi o coafură naturală şi potrivită pentru plajă, iar acum, chiar scoatem toate secretele din cutie. Îți prezentăm toți pașii pentru a-ţi coafa părul lejer şi a obţine câteva bucle rebele. Tot de ce ai nevoie este gama de produse Advance Techniques de la Avon și mult entuziasm. Look-ul realizat este perfect pentru a te distra la un festival de muzică. 

DSC_3219

1. Primul pas atunci când vrei să îţi realizezi o coafură rebelă este să foloseşti Serul Daily Shine de la Avon. Produsul este recomandat pentru părul uscat şi cu vârfurile despicate. Acesta reface firele de păr pentru că are provitamina B5 si Tehnologia Multishine. Serul se aplică pe vârfuri şi se coafeză părul fără a se clăti cu apă. Produsul conferă părului o strălucire aparte!

DSC_3296DSC_33032. Buclele lejere şi cu volum au fost obţinute în doar câteva minute. Noi am folosit Spuma pentru bucle și volum Advance Techniques de la Avon şi ţi-o recomandăm cu insistenţă. Pentru a avea asemenea bucle, ia puţină spumă şi aplic-o pe firele de păr. Produsul îţi face părul cârlionţat, cu volum şi bine-definit. Cel mai important este că spuma Advance Techniques nu îţi lasă părul lipicios sau încărcat.

DSC_3313 DSC_3319 3. Defineşte-ţi coafura cu spray-ul fixativ Avon Advance Techniques . Produsul se aplică pe păr la o distanță de circa 20 de cm. Buclele lejere vor rezista pentru cel puțin 24 de ore. Spray-ul va menține coafura intactă. În plus, fixativul va mai oferi o notă de strălucire.

DSC_3345DSC_3341

Noi am asortat look-ului o pălărie stilată. Accesoriul a creat un contrast de culori interesant dintre blodul părului şi negrul pălăriei. Outfit-ul este perfect pentru o petrecere pe cinste la un concert în aer liber.

DSC_3736

DSC_3747

Pentru a comanda produsele contactează Reprezentantul tău Avon sau caută unul pe www.facebook.com/Avon.md

Foto: Iuri Cazac

Hair: Ekaterina Ketrushka

Model: Tania Bancu

Locaţia: Backstage Music Hall

www.avon.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
320
MEN STYLE / Cum poate fi asortată cămașa albă