Passion-It! Încearcă și tu noul ruj lichid mark

În această toamnă te provocăm să dai frâu liber emoțiilor! În cât de multe culori este pictată toamna, la fel de multe stări frumoase vrem să vedem pe buzele voastre. Fashion Guide și Avon îți prezintă una dintre cele mai aşteptate lansări ale anului… Rujul lichid mark. Cât de largă este gama de nuanțe, cum se aplică și cât de mult te poți bucura de nuanța vie, răspunsurile la întrebări le găsești în articol. Nu mai sta mult pe gânduri și testează cât mai curând aceste rujuri. 

144

Gingășie și finețe. Asta îți va conferi rujul lichid mark în nuanța Blushing. Rozul shine este exact ceea de ce ai nevoie pentru a te simți deosebită, de exemplu, la oficiu ori la o plimbare prin parc. Culoarea plăcută îți va lumina fața și îți vei dori să o folosești din nou!

00020001

”Not more, not less”, renumitul citat este cu siguranță reprezentativ pentru noua nuanță. Redhead este acel accent de culoarede care avem nevoie în această toamnă. Puțin fond de ten, pudră și rujul lichid mark îți vor asigura un make-up simplu și drăguț. Îndrăznește să porți pe buze în această toamnă culoarea de roșu suculent pentru că este chic.

0003 0004

Dacă îți dorești mai mult decât atât, atunci optează pentru rujul lichid mark în nuanța Flushed. Este un adevărat mix colorat de roșu ce bate spre un roz intens cu efecte de fuchsia. Nu uita că rujul se aplică cu ușurință, întrucât textura este catifelată, iar buzele devin într-o secundă frumos accentuate și pline de viață.

0005 0006

Avon a reușit să aducă pe buze și culoarea dulce de cafea. Alege nuanța Caffeined și vei obține un maro roșcat demn de outfit-uri numai bune pentru o seară petrecută cu gașca ta de prieteni. Sticluța rujului lichid mark este super-compactă, astfel oricât de mică ar fi gentuța ta, acolo întotdeauna vei găsi loc și pentru rujul Avon.

0008 0009

Cât de cool poate fi să ai un make-up rock și rebel? Este cea mai tare tendință și nici gând să se clatine din topuri. Acum, ai posibilitatea să cumperi un astfel de ruj de la Avon. Alege nuanța Passion-It și, cu siguranță, nu vei trece neobservată. Produsul este un must-have! Fie toamnă, fie iarnă ori primăvară, culoarea îi va eclipsa pe toți din jurul tău. Îmbinarea dintre vișiniu și roșu, îți va oferi multă încredere în sine.

0007 0011

0010

Orice nuanță a rujului lichid mark este sclipitoare, la propriu. Produsul se aplică foarte ușor, iar între timp este dens, respectiv nuanța se menține pentru o perioadă îndelungată pe buze. Pentru Domnica Hubencu, experiența de a testa rujurile de la Avon a fost plină de inspirație.

0012 0013

Rujul lichid mark în orice nuanță deja îl găsiți în broșura Avon. Pentru a comanda produsele contactează Reprezentantul tău Avon sau caută unul pe www.facebook.com/Avon.md

Model: Domnica Hubencu
Foto: Dima Shevchik

www.avon.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
bfw2014
Ediția de primăvară a festivalului de modă „Bucharest Fashion Week” / Galerie foto