5 cele mai cool jachete ale sezonului. Denimul și carourile, în top // FOTO

Zilele însorite de primăvară sunt menite pentru look-urile tale memorabile. Dar ce purtăm în acest sezon pentru a ne simți comod, dar nu și în ultimul rând, frumoase? Răspunsul corect este sacourile și jachetele, doar că cele care te vor scoate din anonimat. Fashion Guide ți-a pregătit 5 asemenea piese vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba ta!  
22
1. Jacheta din denim. Această piesă vestimentară este indispensabilă în garderoba ta! Jacheta te ajută să obții look-uri de milioane, fie aceastea în stil sport, fie chic sau de ce nu și cu o adiere spre clasic.
05 ab 05 06
2. Sacoul cu curelușă. Mai nou, sacourile se poartă cu o curelușă care îți va accentua cu delicatețe talia. În magazine deja găsim asemenea articole vestimentare. Dacă ai în șifonier un sacou super-tare, atunci trebuie decât să alegi o curelușă faină și să o integrezi în outfit.

01 ab 01 02

3.  Jacheta de piele roșie. Este noul must-have al sezonului! Uită de banală geacă neagră și optează pentru o pată de culoare în ținutele tale pentru zilele de primăvară.

03 ab 03 04

4. Carourile. A fost sezon în care să nu fie la modă articolele în carouri? Ei bine, și de această dată vei fi cool dacă vei opta pentru un sacou cu astfel de print.

09 ab 09 10

5. Trenciul lucios. Este un trend relativ nou pentru țările din această parte a Europei. În schimb, sunt la mare căutare în SUA și Canada. Trenciul este perfect pentru o zi ploioasă de primăvară! Pentru că designerii vedeau aceasta piesă drept una plictisitoare au decis să îi ofere un efect. Zis și făcut! Luciul te va face să nu treci vreodată neobservată.

07 ab 07 08

www.hm.com

www.highheelssuicide.com

www.net-a-porter.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Vă invităm la cea de-a 2 ediție Fashion Soirée Resort Collections 2017