Color Muse: Maggy Platon – Carpe Diem

Fashion Guide continuă proiectul – Color Muse. Cele mai citite bloggeriţe din Republica Moldova au fost sunt supuse la provocări colorate. Testăm cu succes cel din cele mai noi produse de la Avon, paleta de farduri – mark. Epic Intense. Următoarea protagonistă pentru care s-a realizat un make-up by Olga Manciu este Maggy Platon. Să vedem cum s-a descurcat bloggeriţa care trăieşte cu intensitate orice clipă din viaţa ei! 

DSC_0102

DSC_0106

DSC_0102 DSC_0209

Am creat blogul Carpe Diem by Maggy Platon acum 2 ani, însă înainte de asta scriam în jurnalul meu zi de zi. Acum, blogul a luat locul jurnalului, ba chiar această pasiune s-a transformat în ceva mai mult. Am făcut cunoştinţă cu foarte multe persoane influente şi am colaborat cu branduri autohtone şi internaţionale. Rubrica preferată de pe blogul meu este “Healthy Life” şi “Pentru minte şi suflet”. Ador sa inspir cititorii mei şi să-i fac să simtă ceea ce trăiesc eu. Cei care accesează blogul meu urmăresc și execută reţetele pregătite de mine. Mulţi dintre ei chiar îmi trimit şi poze cu rezultatul final, iar eu sunt foarte mândră că munca mea este apreciată.

DSC_0130 DSC_0134

Studenţilor le place Rubrica “Travel” căci am diferite postări despre programul “Work and Travel” unde descriu în detalii despre experienţa mea acolo, şi anume avantajele și dezavantajele de a pleca în Statele Unite ale Americii. În rubrica “Lifestyle” am postări de la diferite evenimente mondene la care am fost prezentă sau care urmează să fiu. În ultima perioada, blogurile în Moldova au apărut ca ciupercile după ploaie, doar că unii nici nu înţeleg ce înseamnă cu adevărat un blog.

DSC_0110 DSC_0157

Deşi nu ştiam ce make-up urmează să fie făcut, aveam 100% încredere în echipă, aşa că m-am lăsat dusă de val. M-a surprins rezultatul final pentru că am vazut o altă Maggy în oglindă – una rebelă şi curajoasă. Am simţit o adiere al anilor ’70-’80 şi din acel moment am înţeles că mă prinde de minune culoarea verde! Mi-au plăcut produsele mark., în special fardurile de ochi Epic Intense cu multe culori îndrăzneţe. Dacă ar trebui să aleg din produsele care au fost folosite pentru make-up, mi-ar fi foarte greu pentru că toate împreună creează un rezultat senzaţional. Mulţumesc echipei pentru o astfel de experienţă!“, a relatat Maggy când am întrebat-o despre experienţa sa în cadrul proiectului Color Muse by Fashion Guide.

Despre inspirație:

Maggy m-a inspirat, în sensul direct al cuvântului. Un chip luminos, cu ochii verzi și zâmbetul frumos. Am ales pentru ea un smokey în nuanțe de verde smarald, combinat cu accente aurii. Buzele de culoarea căpșunilor coapte, au dat si mai mult aer de vară!“ a menţionat make-up artistul Olga Manciu.

 

DSC_9932

DSC_0198 DSC_0180

 

Pentru machiaj am folosit:

Corector cremă mark. Nuanţele Fair şi Medium

Kit pentru sprâncene mark., nuanţa Deep Brown

Fard de obraz Avon True, nuanţa Deep Plum

Paleta mark. 2-in-1. Bronzer şi iluminator

Ruj lichid mark., nuanţa RedHead

Paleta de farduri mark., Epic Intense, nuanţa Island Vibes

 

Pentru a comanda produsele contactează Reprezentantul tău Avon sau caută unul pe www.facebook.com/Avon.md. În perioada 3-23 mai, la comandarea produselor de machiaj în sumă de 150 lei poţi câştiga unul din 30 vouchere în valoarea de 2000 lei pentru procurarea de electrocasnice.   

Make-up: Olga Manciu

Hairstyle: Julia Barabash

www.avon.md

@fashionguide.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
foto
Fashion show inedit! Bookletta și Sweet as Paprika se lansează în premieră la Chișinău